Παρασκευή, 04 Μάρτιος 2016 13:23

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Ευχές για τον τίτλο στον αποκριάτικο χορό

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Ευχές για τον τίτλο στον αποκριάτικο χορό

Τον ετήσιο Αποκριάτικο χορό του έκανε το περασμένο Σάββατο ο Παντριφυλιακός Ομιλος Καλουνερού στο  κέντρο "Πέτρινο Μπαλκόνι". στο Καλονερό.

Οι φίλοι του συλλόγου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, όπως επίσης και σωματεία της ΕΠΣΜ και αυτοδιοικητικοί παράγοντες, που είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν ως τις πρωινές ώρες σε ένα ελληνικό γλέντι. Ο πρόεδρος της ομάδας Διονύσης Γαλάνης, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, έδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή ευχόμενος στους 3 τελευταίους αγώνες που απομένουν η ιστορική ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Β' τοπικής.

Με θερμά λόγια για το έργο που επιτελεί ο σύλλογος σε δύσκολους καιρός έκανε λόγο στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Τριφυλίας Τάκης Κατσίβελας τονίζοντας ότι: "Η προσπάθεια αποδίδει καρπούς καθώς όλοι θα δώσουν το παρών σε κάθε αθλητική δραστηριότητα του ομίλου, ευχόμενος να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά κυρίως να κάνουμε το περιβάλλον που ζούμε μια καλύτερη κατάσταση με αθλητικά ιδεώδη στους νέους ανθρώπους που αγωνίζονται καθημερινά".

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ  Λεωνίδας Οικονομίδης  που έδωσε το παρών μαζί με τον αντιπρόεδρο της Ενωσης Αγγελο Γεωργόπουλο, εξήρε το αθλητικό έργο της διοίκησης, που δίνει μαχητικό παρών σε κάθε εκδήλωση εντός και εκτός των γηπέδων και έχει αξιοζήλευτες επιδόσεις στο πρωτάθλημα.

Πρόσθεσε ότι τα αποτελέσματα στην κατηγορία της Β τοπικής είναι εκπληκτικά ευχόμενος να πετύχει τους στόχους η ομάδα ώστε να ανέβει κατηγορία.

Αργότερα ο  πρόεδρος της ΕΠΣΜ έκανε ιδιαίτερη μνεία και στην πορεία του ΑΟ Κυπαρισσίας που πολλές φορές έχει οδηγήσει την κούρσα του πρωταθλήματος στην κατηγορία του. Σε αυτή την εκδήλωση βρισκόταν άλλωστε και ο πρόεδρος του ΑΟΚ Γιώργος Φωτεινός, όπως επίσης και ο πρόεδρος του Ηρακλή Κυπαρισσίας Μπάμπης Αναστασόπουλος, τους οποίους ευχαρίστησε ο κ. Γαλάνης για την παρουσία τους στη γιορτή της ομάδας, την οποία τίμησαν δεόντως χορεύοντας.

 

Στην εκδήλωση, η οποία εκτός από ζωντανή ορχήστρα, είχε και λαχειοφόρο αγορά, έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Χρονόπουλος, Μαρία Πανουσιοπούλου, Τάκης Τσίγγανος, ο πρόεδρος του Αθλητικού φορέα Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Αυλώνος Γιώργος Τσακανίκας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Καλονερού Σπύρος Παπαηλιού, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.