Παρασκευή, 04 Μάρτιος 2016 13:59

ΕΡΑΝΗ: Αγγιξε το... τέλειο με Κορώνη και θέλει 3 νίκες για τον τίτλο

Γράφτηκε από τον

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες στα ντέρμπι η Εράνη που συνέτριψε την Κορώνη με 4-0, κάνοντας συντήρηση δυνάμεων στο β' ημίχρονο μιας και το τελικό σκορ είχε διαμορφωθεί από το 48ο λεπτό!

Οι "πράσινοι" έκαναν επίδειξη δύναμης στο ντέρμπι κορυφής και με τη νίκη τους αύξησαν τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους 6 βαθμούς. Με αυτό το τρίποντο ουσιαστικά "κλείδωσε" η υπόθεση άνοδος, όμως αυτό που επιθυμούν διακαώς στα Φιλιατρά και αρμόζει στη μεγάλη ιστορία τη Εράνης, είναι να επιστρέψουν στην Α' τοπική ως πρωταθλητές. 

Λίτσας: "Το καλύτερο φετινό ματς παιχνίδι"

Ο προπονητής Δημήτρης Λίτσας έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο κυριακάτικο ντέρμπι, κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις του στην "Ελευθερία": "Με την Κορώνη πιάσαμε πολύ καλή απόδοση και εκτιμώ πως κάναμε το καλύτερο φετινό ματς παιχνίδι. Κάναμε εμείς το παιχνίδι να δείχνει εύκολο, ενώ δεν ήταν και ήταν ένα σημαντικό βήμα για την άνοδο και την πρώτη θέση. Τώρα πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό το ματς και να κοιτάξουμε το επόμενο με τον Χανδριναϊκό. Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς και οφείλουμε να βγάλουμε την ίδια σοβαρότητα όπως στο ντέρμπι με την Κορώνη. Αλλωστε το τρίποντο είναι το ίδιο σημαντικό, έτσι ώστε να φτάσουμε πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου μας".

Με ψυχολογία κόντρα στον Χανδριναϊκό

 

Η ψυχολογία λοιπόν είναι στα ύψη στις τάξεις της Εράνης που θα προσπαθήσει την Κυριακή απέναντι στον Χανδριναϊκό να πάρει την πρώτη από τις τρεις νίκες που χρειάζεται (στις 5 αγωνιστικές που απομένουν) για να εξασφαλίσει την πρωτιά στην Α1 τοπική. Στα αγωνιστικά ο Δημήτρης Λίτσας είδε τον Κίτο να αποχωρεί τραυματίας στο ματς με την Κορώνη (πρόβλημα στον προσαγωγό) και δεν τον υπολογίζει για το προσεχές ματς. Ολοι οι άλλοι παίκτες είναι στη διάθεση του και το οπλοστάσιο είναι γεμάτο με έμπειρους και καλούς παίκτες σε κάθε θέση.