Σάββατο, 05 Μαρτίου 2016 12:49

ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Προκρίθηκαν στον τελικό 4ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας και 1ο ΓΕΛ Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Το 4ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας και το 1ο ΓΕΛ Καλαμάτας πήραν την πρόκριση για τον τελικό του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος των Λυκείων του Νομού αφού στους χθεσινούς ημιτελικούς επικράτησαν με 3-0 του 1ου ΕΠΑΛ Καλαμάτας και με 3-1 του 1ου ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας αντίστοιχα.

Οι αγώνες έγιναν στο γήπεδο «Γ. Λουκαρέας» όπου θα γίνει και ο μεγάλος τελικός, την προσεχή Τρίτη 8 Μαρτίου στις 11 π.μ.

Στο τέλος νίκησε το 4ο ΕΠΑΛ Καλάμάτας

Στον χθεσινό πρώτο ημιτελικό το 4ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας επικράτησε του 1ου ΕΠΑΛ Καλαμάτας πολύ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-0. Και αυτό γιατί το ματς ήταν μοιρασμένο σε όλη την διάρκεια του με την βροχή να δυσκολεύει τις προσπάθειες των παικτών. 

Η νίκη για το 4ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας ήρθε στο τελευταίο 5λεπτο του αγώνα!

Ενώ το ματς έδειχνε ότι πάει για 0-0 και ότι θα οδηγηθεί στα πέναλτι (δεν υπάρχει παράταση στα σχολικά) το 65' (οι αγώνες είναι διάρκειας 70 λεπτών), ο Δρογγίτης βρήκε τον Μπαζιάνη μέσα στην περιοχή και αυτός με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 1-0. Στο 67' ο Δρογγίτης πέτυχε το 2-0 και στο τελευταίο λεπτό, στο 70', ο Κανελλόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φασουλής και βοηθοί οι Δημόπουλος, Μαυρίκης. 

4ο ΕΠΑΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Τσιγάρος, Δωδέκατος, Κανελλόπουλος, Δαλκαφούκης, Διπλάρης, Δ. Γιαννακόπουλος, Σπ. Γιαννακόπουλος, Μπραχίμι, Δρογγίτης, Τοφαλης, Μπαζάνης. Επαιξαν και οι Μπομπόνης, Καρράς, Δουβίκας, Κουραμπάς, Νικολόπουλος, Κερανούσης, Μπαντάς. 

1ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λυμπερόπουλος, Ντερβίσι, Μάρκου, Θεοδωρακόπουλος, Λαγωνικάκος, Μάλαμας, Χαραλαμπόπουλος, Πονε, Δεδούσης, Μπούσι, Κάρλος. Επαιξαν και οι Μπότης, Μπαράι, Κουκούτσης.

Με γρήγορα γκολ το 1ο ΓΕΛ Καλαμάτας

Στον δεύτερο ημιτελικό το 1ο ΓΕΛ Καλαμάτας μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και προηγήθηκε γρήγορα με 2-0. Στο 7' ο Παλιατσέας πέτυχε το 1-0 με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από κόρνερ. Και στο 10' ο Μπέρμπερι εκτέλεσε φάουλ και ο Κ. Κοστρίβας με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0.

Στο 48' αποβλήθηκε με β' κίτρινη ο Γεωργιόπουλος και το Λύκειο της Κυπαρισσίας συνέχισε με 10 παίκτες. Παρόλα αυτά κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 51'. Ο Τριγάζης με φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Παππάς με σουτ πέτυχε το 2-1 και ξανάβαλα την ομάδα του στο παιχνίδι. Στο φινάλε η ομάδα της Κυπαρισσίας προσπάθησε να ισοφαρίσει όμως το 1ο ΓΕΛ Καλαμάτας ήταν τελικά αυτό που έφτασε στο 3-1, στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Ο Ντούσα ανέτρεψε τον Θεοδωρακόπουλο και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μ-Ι. Μάντης διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Αμέσως μετά αποβλήθηκε ο Ζώτος της Κυπαρισσίας η οποία τελείωσε έτσι το ματς με 9 παίκτες. 

Διαιτητής ήταν ο Δημόπουλος και βοηθοί οι Φασουλής και Μαυρίκης. 

1ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Γεωργουλάκος, Κ. Κοστρίβας, Δ. Κοστρίβας, Μ.Ι. Μάντης, Μαργέλης, Παλιατσέας, Μπέρμπαρι, Θεοδωρακόπουλος, Λεμπέσης, Φιλίππου, Λέκκας. Επαιξαν και οι Κατσαμπάνης, Δημητρακόπουλος, Ι. Μάντης, Κατσίρας. 

 

1ο ΕΠΑΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Κορωναίος, Γεωργιόπουλος, Ζώτος, Κανονιέρης, Νικολακόπουλος, Ντούσα, Παππάς, Στριμπάκος, Τριγάζης, Τρόκα, Χότι. Επαιξαν και οι Ζενέλι, Μανπέκα, Νικολι.