Τετάρτη, 07 Αύγουστος 2013 20:51

Με νεανικό σχήμα ξεκίνησε ο Ηρακλής Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Με νεανικό σχήμα ξεκίνησε ο Ηρακλής Καλαμάτας

Οπως συνηθίζει εδώ και αρκετά χρόνια, έτσι και φέτος ο Ηρακλής Καλαμάτας ξεκινά την χρονιά με ένα αρκετά νεανικό σχήμα.
Με πολλούς παίκτες από την ακαδημία, με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και με τον πολύπειρο τεχνικό Νίκο Μουλατσιώτη να επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας.
Σήμερα το απόγευμα έγινε ο αγιασμός στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης» και ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της χρονιάς.
«Ο Ηρακλής αγωνίζεται πάντα σε σεβασμό στον αντίπαλο. Πρέπει να προστατεύουμε την ομάδα με την συμπεριφορά μας», τόνισε ο πρόεδρος Μιχάλης Κουτίβας στους παίκτες ενώ ο Ν. Μουλατσιώτης σημείωσε: «Ένας άνεμος αισιοδοξίας και αγάπης με έφερε ξανά στον Ηρακλή. Είναι σίγουρος και απόλυτος για αυτό που κάνω. Πρέπει να είμαστε αγαπημένοι και να έχουμε πειθαρχία για να πάμε καλά».
Τον αγιασμό έκαναν ο πάτερ Μιχαήλ Μεγαγιάννης που είναι γραμματέας της ομάδας και ο πάτερ Ηλίας Κομινάκης που είναι γενικός αρχηγός του Ηρακλή!
Το παρών έδωσαν ακόμη ο επί σειρά παράγοντας και πρώην πρόεδρος Παναγιώτης Κομπότης καθώς και τα μέλη της διοίκησης Αιμίλιος Βλαχάκης και Κώστας Κορομηλάς.
Από πλευράς παικτών, στον Ηρακλή ανήκουν οι παλιοί Γιώργος Φιλόπουλος, Γιάννης Μπομπώνης, Βασίλης Κωνσταντόπουλος, Διονύσης Λίγγρης, Αλκίνοος Μιχαλόπουλος, Γιάννης Κατσαρός, Δημήτρης Βλαχάκης, Τζανέτος Παπαδέας, Σπύρος Μάρης, Κώστας Παπακωνσταντίνου, Νικολάι Ντιμίτροβ, Μάρκος Φίλαι, Γαβριήλ Φυκούρας, Ελβις Γκελγκέρια, Παναγιώτης Μουρούφας, Βασίλης Τζούβελης, Νίκος Μέτσος, Πάνος Κορομηλάς, Νικήτας Πλαγιαννός, Γιώργος Λεβαντής, Νίκος Κομινάκης, Γιώργος Τσικρικάς αλλά και οι νεοαποκτηθέντες, Λάμπρος Παπαλάμπρου, Γεράσιμος Τσάσης, Δημήτρης Κουρεντζής, Σωτήρης Σπύρης, Κώστας Γκίζας, Μιχαήλ Στραβάκος, Βασίλης Λυμπερόπουλος, Γιώργος Μαυροειδής.