Δευτέρα, 07 Μάρτιος 2016 13:19

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΔΩΡΙΟ 4-1: "Κλείδωσε" την παραμονή με χατ τρικ του Μπαρσελό

Γράφτηκε από τον

Καθάρισε με την παραμονή ο Μιλτιάδης, μετά και την εντός έδρας νίκη που πέτυχε το Σάββατο, όπου κέρδισε το Δώριο με 4-1, με πρωταγωνιστή τον Μάριο Μπαρσελό που πέτυχε τρία γκολ. 

Οι γηπεδούχοι με 2 γκολ σε κάθε ημίχρονο έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα και εξασφάλισαν ουσιαστικά τη σωτηρία τους έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Το Δώριο από την άλλη γνώρισε την 10η συνεχόμενη ήττα του και είναι πλέον ουραγός της βαθμολογίας. Η ομάδα του Δωρίου υποστηρίζει ότι το 2ο γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει γιατί παίκτης του Μιλτιάδη βρήκε την μπάλα με το χέρι σε σέντρα στην περιοχή, πριν ο Ταχίρι σκοράρει. 

Στο 22' ο Μπαρσελό με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Στο 35' ο Ταχίρι με σουτ μέσα από την περιοχή "έγραψε" το 2-0. Στο 60' μετά από σέντρα του Σκέντζου ο Ψωρομύτης με καρφωτή κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Στο 76' σέντρα του Γεωργιόπουλου στην περιοχή, ο Μπαρσελό με κεφαλιά σημείωσε το 3-1. Στο 83' ο Μπαρσελό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (ανατροπή του Γεωργιόπουλου) διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Καλογήρου, Δημόπουλος, Ζώτος, Μπάλλας, Σταματόπουλος, Αναστασόπουλος, Διαμαντόπουλος (85' Γαλάνης), Ταχίρι (72' Φαράντος), Γεωργιόπουλος, Καραμπότσος, Μπαρσελό (80' Μπουλογιώργος).

 

ΔΩΡΙΟ: Δήμας, Κ. Γεωργιόπουλος, Αλεξόπουλος (84' Λιόγας), Αθανασόπουλος (30' λ.τρ. Ντονάς), Γκιάτα, Αθ. Γκότσης, Δεσπολάρι, Ψωρομύτης, Γεωργακόπουλος, Σκέντζος, Μαυροειδάκος.