Δευτέρα, 07 Μάρτιος 2016 13:38

Στην Καλαμάτα σήμερα η προπόνηση της περιφερειακής ομάδας

Γράφτηκε από τον

Δεκαπέντε Μεσσήνιοι παίκτες, επτά από την Λακωνία και τέσσερις από την Αρκαδία θα συνθέσουν την 26άδα που κλήθηκε να συμμετέχει στην προπόνηση της ομάδας νέων της 11ης Περιφέρειας που θα γίνει σήμερα Δευτέρα στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ, εν όψει των αγώνων με την 12η Περιφέρεια που θα γίνουν στις 16 και 30 Μαρτίου.

Η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί θα γίνει στις 3 μ.μ. υπό τις οδηγίες του ενωσιακού προπονητή της ΕΠΣΜ Παναγιώτη Δρούγα σε συνεργασία με τον ενωσιακό προπονητή της ΕΠΣ Λακωνίας Ιωάννη Μάνο, ενώ οι παίκτες πρέπει να έχουν μαζί τους αθλητική περιβολή  καθώς και ποδοσφαιρικά υποδήματα κατάλληλα για πλαστικό χορτοτάπητα.

Μετά το τέλος της προπόνησης θα γίνει η συγκρότηση της 18άδας για το πρώτο ματς με την 12η Περιφέρεια (παίκτες από Αργολίδα, Κορινθία και Δυτ. Αττική) που θα γίνει στην Καλαμάτα στις 16 Μαρτίου. Η ρεβάνς θα γίνει στις 30 του μήνα στην Αθήνα ή την Κόρινθο.

Από τη Μεσσηνία θα συμμετέχουν στην προπόνηση οι: Παναγιώτης Μπαχράμης, Νίκος Συρμπόπουλος, Διονύσης Θεοχαρόπουλος, Γιώργος Τσιλιγωνέας, Γιώργος Οικονομόπουλος, Λεωνίδας Δεδούσης, Δημήτρης Σταυρόπουλος, Παναγιώτης Μπαζάνης, Στασινός Κλάδης, Γιώργος - Δημήτρης Κάππος, Γιάννης Σαρδέλης, Γιάννης Καραχάλιος, Ορέστης Αντεμάι, Αλέξανδρος Παπαδήμος, Παναγιώτης - Διονύσης Σαραντόπουλος. 

Από την Αρκαδία θα συμμετέχουν στην προπόνηση οι: Βαγγέλης Δρανιάς, Βαγγέλης Παπαδόπουλος, Πέτρος Σακελλαράκης, Χρήστος Τσουμπλέκας.

Από την Λακωνία θα συμμετέχουν στην προπόνηση οι: Στέλιος Φραντζέσκος, Βαγγέλης Παπαστάθης, Παναγιώτης Στούμπος, Στέλιος Κουτσοβασίλης, Δημήτρης Μαλτέζος, Βαλάντης Καρβελόπουλος, Χρήστος Απαλοδήμας.