Δευτέρα, 07 Μάρτιος 2016 14:46

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 0-2: Ανέβηκε στην 3η θέση

Γράφτηκε από τον

Στην 3η προνομιούχο θέση της Α1 ανέβηκε η Αναγέννηση Παραλίας, μετά την εκτός έδρας νίκη της με 2-0 επί του Νέου Αρι, αλλά και την ισοπαλία της Κορώνης με την Ομόνοια.

Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι υποχώρησαν στην 11η θέση και απέχουν μόλις 3 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το διπλό χάρη σε δύο γκολ σε διάστημα οχτώ λεπτών. 

Στο 50' ο Δασκαλάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1 και στο 58' ο Δουρούμης με σέντρα - σουτ έγραψε το 0-2, που ήταν και το τελικό σκορ, αφού ο Κωστόπουλος δεν μπόρεσε σε δύο περιπτώσεις στο 75' και στο 80' να μειώσει και να βάλει το Νέο Αρι ξανά στο παιχνίδι.

Στο νοσοκομείο ο Σαρρής

Το αρνητικό γεγονός του χθεσινού αγώνα είναι ο τραυματισμός του Σαρρή και μάλιστα στις καθυστερήσεις. Ο παίκτης του Νέου Αρι χτύπησε στον αγώνα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για περαιτέρω εξετάσεις. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς τους Σταυρόπουλο και Γιαννακλή.

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Παπαβασιλόπουλος, Κωστόπουλος, Αρβανίτης, Σαρρής, Πλέκης, Πετρ. Σκαλιώτης (65' Κακαλέτρης) Αναστασόπουλος, Μαρκόπουλος, Κατσιμαγκλής (75' λ.τρ. Καπογλής), Ι. Σκαλιώτης, Φλέσσας. 

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Λίβας, Αντωναίος, Παπαγεωργίου (78' Ταμπάκης), Βεργόπουλος, Πανταζής, Τριανταφυλλάκης (89' Γεωργαντής), Δουρούμης, Χάντζος, Κάνιστρας (85' Πραστέλλας), Δασκαλάκης, Βέλλης.