Τρίτη, 08 Μάρτιος 2016 13:07

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": "Θα μείνουμε σίγουρα στη Γ' εθνική", τονίζει ο Κ. Καλογιαννίδης

Γράφτηκε από τον

Ο,τι έχτιζε η Καλαμάτα στο Αργος, το γκρέμισε την Κυριακή στο Στάδιο. 

Η "Μαύρη Θύελλα" δεν έδωσε συνέχεια στην εντυπωσιακή νίκη με 4-0 επί του Παναργειακού και κόλλησε στο 0-0 με την Ερμιονίδα. Μια ισοπαλία σαν.. ήττα για τη Μεσσηνιακή ομάδα, με δεδομένο ότι παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού και στο -3 από την Ερμιονίδα. Η τελευταία υπερτερεί πλέον σε περίπτωση ισοβαθμίας και ο κίνδυνος της Α' τοπικής είναι πιο ορατός από ποτέ.

Ο Κώστας Καλογιαννίδης πιστεύει όμως ότι η Καλαμάτα θα μείνει στη Γ' εθνική.

"Προσπαθήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για τη νίκη, άλλες φορές με ορθόδοξο τρόπο και άλλες με ανορθόδοξο. Δεν απειληθήκαμε πουθενά από τον αντίπαλο, ενώ μας δόθηκεπέναλτι. Το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί. Συνεχίζουμε όμως την προσπάθεια και πιστεύω ότι θα μείνουμε σίγουρα στη Γ΄ εθνική. Κοιτάμε καθημερινά να διορθώνουμε τα λάθη μας.  Δεν μας ενδιαφέρει ποια ομάδα θα βάλουμε από κάτω, αλλά να μείνουμε εμείς στην κατηγορία".

Από το προχθεσινό ματς δεν έλειψαν και οι αποδοκιμασίας του κόσμου στο φινάλε, τόσο στον πρόεδρο Γιώργο Ράλλη, όσο και στους παίκτες και στο τεχνικό τιμ. 

Ο κ.. Καλογιαννίδης σχολιάζοντας το γεγονός είπε: "Ο κόσμος έχει μάθει να λειτουργεί με αυτό τον τρόπο. Ας σκεφτεί όμως ο καθένας κατά πόσο βοηθά με αυτό την ομάδα. Μπορεί να πει ότι θέλει, αλλά τουλάχιστον δεν είμαστε τεμπέληδες. Προσπαθούμε να διορθωνόμαστε καθημερινά και δουλεύουμε μέσα στο γήπεδο". 

Ράλλης· "Τα βάζουν με λάθος ανθρώπους"

Τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου προς το πρόσωπό του σχολίασε στο "Notosport" και ο πρόεδρος της Καλαμάτας Γιώργος Ράλλης λέγοντας ότι: "Τα πράγματα είναι δύσκολα και αυτοί που φωνάζουν έχουν δίκιο, αλλά τα βάζουν με λάθος ανθρώπους. Προσπαθούμε το καλύτερο για την ομάδα". 

Κυριακή στη Μυτιλήνη 

Η 19η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής έχει οριστεί να διεξαχθεί το Σάββατο λόγω των Αποκριών. Εκτός απροόπτου όμως το ματς του Αιολικού με την Καλαμάτα θα γίνει την Κυριακή 13 Μαρτίου για συγκοινωνιακούς λόγους. Το πιθανότερο είναι η αποστολή της "Μαύρης Θύελλας" να ταξιδέψει με πλοίο στη Μυτιλήνη και όχι αεροπορικώς. Εκτός πλάνων είναι οι Γκίνο και Ραχίμ που συμπλήρωσαν 7 και 4 κίτρινες κάρτες, αντίστοιχα, ενώ αντίθετα επιστρέφει από τιμωρία ο Τσιμικλής.  Σήμερα υπάρχει ρεπό και η προετοιμασία για τον Αιολικό θα ξεκινήσει ουσιαστικά την Τετάρτη με προπόνηση στο γήπεδο του Ασπροχώματος.