Τρίτη, 08 Μάρτιος 2016 13:56

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ασταμάτητος στο δρόμο για τη Γ' εθνική

Γράφτηκε από τον

Στη πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος ο Τσικλητήρας δείχνει σταθερότητα και βαδίζει ολοταχώς για την κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική, που θα του δώσει το δικαίωμα να διεκδικήσει στα μπαράζ την άνοδο στη Γ' εθνική.

Η ομάδα της Πύλου πέρασε την Κυριακή νικηφόρα και από το Μελιγαλά, αυξάνοντας στους έξι βαθμούς τη διαφορά από το δεύτερο Πάμισο, ο οποίος ισοβαθμεί πλέον με την Κυπαρισσία. 

Οι πρωτοπόροι επικράτησαν με 2-1 του μαχητικού Εθνικού και πλέον κρατούν την τύχη στα χέρια τους, με δεδομένο ότι απομένουν έξι αγωνιστικές για το φινάλε.

Ο Νίκος Κακαλέτρης επιμένει πάντως να κρατά χαμηλούς τόνους, λέγοντας ότι: "Δεν σκεφτόμαστε μακριά, αλλά κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα έχουμε το μυαλό μας στον αγώνα με το Καταστάρι για το κύπελλο και μετά θα σκεφτούμε πάλι το πρωτάθλημα". Οσο για την 7η σερί νίκη επί του Εθνικού, ο προπονητής του Τσικλητήρα δήλωσε: "Ηταν μια δύσκολη, αλλά δίκαιη επικράτηση. Ο Εθνικός ήταν αρκετά καλός και του δίνουμε συγχαρητήρια. Εμείς αργήσαμε να προσαρμοστούμε στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος ήταν κακός και επικίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Γι' αυτό και χάσαμε ένα ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοσή μας και πήραμε δίκαια τη νίκη". 

Σε ρυθμούς κυπέλλου

Ο Τσικλητήρας προετοιμάζεται πάνοπλος για να δώσει αύριο το πρώτο του παιχνίδι στο κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας. με αντίπαλο τον Α.Ο. Κατασταρίου από την Κεφαλλονιά. 

Το ματς είναι νοκ - άουτ και θα ξεκινήσει στις 2.30 το μεσημέρι στην Πύλο. Διαιτητής θα είναι ο Αγγελάκος και βοηθοί οι Βεργέτης, Τριανταφύλλου από την Αρκαδία.

Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

Η ομάδα της Πύλου, έφθασε πέρυσι μια ανάσα από τον τελικό και θέλει να διακριθεί ξανά,  αν και φέτος είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

 

Να σημειωθεί ότι η ομάδα που θα πάρει το κύπελλο ερασιτεχνών, θα κερδίσει και εισιτήριο για τη Γ' εθνική.