Τρίτη, 08 Μαρτίου 2016 14:09

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Δεν έχουμε ξεπεράσει το σοκ από την ένσταση", λέει ο Κλάδης μετά την ήττα από Μεσσηνιακό

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: "Δεν έχουμε ξεπεράσει το σοκ από την ένσταση", λέει ο Κλάδης μετά την ήττα από Μεσσηνιακό

Στο -6 από τον πρωτοπόρο της Α' τοπικής Τσικλητήρα Πύλου βρίσκεται πλέον ο Πάμισος μετά την σαββατιάτικη ήττα από το Μεσσηνιακό, ο οποίος είχε να κερδίσει δύο μήνες!

Οι Νησιώτες δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και το πλήρωσαν με μια ήττα που μειώνει αισθητά τις ελπίδες για τον τίτλο.

"Φαίνεται ότι δεν έχουμε ξεπεράσει το σοκ από την ένσταση και την αφαίρεση βαθμών. Παίξαμε αγχωμένα και πολύ άσχημα σ' ένα παιχνίδι που το θέλαμε οπωσδήποτε", λέει ο Κώστας Κλάδης για το 1-0 από το Μεσσηνιακό.

Ο έμπειρος τεχνικός, που ανέλαβε πρόσφατα τα ηνία στον πάγκο, τονίζει πάντως ότι: "Μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Οσο υπάρχουν ελπίδες,  θα το παλέψουμε. Πρέπει οι παίκτες να ξεπεράσουν το άγχος και να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό στη συνέχεια. Σίγουρα είμαστε όλοι στεναχωρημένοι, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια".

 

Ο Πάμισος καλείται πλέον να κάνει το απόλυτο στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, προσμένοντας παράλληλα απώλειες βαθμών από τον Τσικλητήρα. Το πρωτάθλημα διακόπτεται αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω των Αποκριών και το παιχνίδι με τον Εθνικό Μελιγαλά θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Μαρτίου. Σε αυτό θα είναι έτοιμοι οι τραυματίες Μπερερής, Κορομηλάς, αλλά θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Μπαλαλάς. Οσον αφορά τον Σαραντόπουλο που τραυματίστηκε το Σάββατο, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για βαρύ διάστρεμμα που θα τον κρατήσει αρκετό καιρό εκτός προπονήσεων.