Τρίτη, 08 Μάρτιος 2016 14:43

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: "Φαβορί ο Τσικλητήρας, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει", εκτιμά ο Κώστας Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον

Με τους τρεις βαθμούς έφυγε το Σάββατο από την Καλαμάτα η Κυπαρισσία, κερδίζοντας μάλιστα με το εντυπωσιακό 3-0 τον Α.Ο. Φαραί, ο οποίος είχε να ηττηθεί από το Δεκέμβριο!

Η τριφυλιακή ομάδα έδειξε χαρακτήρα μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον Πανθουριακό και διατηρεί ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική. 

"Παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα και με μια καλά δουλεμένη ομάδα από το Νίκο Γεωργακλή, που είχε να χάσει πολύ καιρό. Δεν είχαμε όμως άλλη επιλογή, παρά μόνο τη νίκη", το σχόλιο του Κώστα Αργυρόπουλου που ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε το τρίτο γκολ της Κυπαρισσίας. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, ο οποίος είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του πρωταθλήματος παραδέχεται ότι:  "Ο Τσικλητήρας είναι το φαβορί, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Μένουν έξι παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το απόλυτο και ότι προκύψει. Εμείς βέβαια ευθυνόμαστε που είμαστε έξι βαθμούς πίσω, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. 

Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τη Σπερχογεία, σε μία επίσης δύσκολη έδρα".

Η Κυπαρισσία έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε ισοβαθμεί με τον Πάμισο στη 2η θέση με 54 βαθμούς, ενώ ο πρωτοπόρος Τσικλητήρας έχει 60 βαθμούς και τα δύο ντέρμπι με ΑΟΚ και Πάμισο στην Πύλο. Ως εκ τούτου τόσο η Κυπαρισσία, όσο και οι Νησιώτες θέλουν το "6 στα 6" και "γκέλες" του Τσικλητήρα για να καλύψουν τη διαφορά. 

 

Για το επόμενο ματς με τη Σπερχογεία στις 20 Μαρτίου κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή του τραυματία Παναγόπουλου, ενώ εκτός είναι ο Καμποσιώρης.