Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2013 13:13

Ανετη παραμονή και ανάδειξη ταλέντων οι στόχοι του Δωρίου

Γράφτηκε από τον

Η άνετη παραμονή μέσα από καλή πορεία και η ανάδειξη νεαρών ταλαντούχων παιδιών που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής είναι δύο από στόχους του Δωρίου τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.


Αυτό υποστήριξε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Αντωνόπουλος σε σύντομες δηλώσεις που έκανε χθες στο "Notos": «Στόχοι μας είναι να έχει καλή πορεία η ομάδα στο πρωτάθλημα μέσα από την οποία να πετύχει άνετη παραμονή και παράλληλα να αναδείξουμε τα νεαρά παιδιά, που υπάρχουν στο δυναμικό της. Θα πάρουν χρόνο συμμετοχής έτσι ώστε να είναι υπολογίσιμες μονάδες για το μέλλον. Κτίζεται μια καινούργια ομάδα γιατί έφυγαν πολλά παιδιά και έχουν αντικατασταθεί από άλλα. Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα πάμε καλά παρότι φέτος θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Επίσης υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και πιστεύω πως αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι τα πιο πολλά παιδιά είναι από το Δώριο».
Η ομάδα ξεκίνησε τη Δευτέρα την προετοιμασία της με καθημερινές προπονήσεις στο γήπεδο του Δωρίου. Επίσης σε περιοχή δίπλα από γήπεδο, με καλές διαδρομές, οι παίκτες ακολουθούν πρόγραμμα που περιλαμβάνει κυρίως τρέξιμο, ενώ τις επόμενες ημέρες οι παίκτες θα κάνουν προπονήσεις και σε γυμναστήριο.
Αυτή την περίοδο όπως είναι λογικό η έμφαση στις προπονήσεις έχει δοθεί στη φυσική κατάσταση. Τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας υπάρχει συμμετοχή από όλα τα παιδιά, ενώ παίρνουν μέρος στις προπονήσεις και 4 παιδιά που προέρχονται από την παιδική ομάδα του Δωρίου, οι Κώστας Παπαδόπουλος, Ιρντι Μπάκο, Αρις Λιόγας και Αρμελίντο.
Η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Γιάννη Αντωνόπουλο βρίσκονται σε επαφές με διάφορους παίκτες κυρίως μέσους και αμυντικούς. Στόχος είναι να αποκτηθούν 4-5 ποδοσφαιριστές, ένας αμυντικός (στόπερ), δύο μέσοι και έναν δεξιός αμυντικός μέσος. Για την ώρα έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις με τον Νίκο Μακρυνιώτη και οι άνθρωποι του Δωρίου περιμένουν την απάντηση του. Μάλιστα υπάρχει ευελπιστούν ότι το θέμα με τον Μακρυνιώτη θα έχει ευτυχή κατάληξη.

Μουσική εκδήλωση

Πέρα από τα αγωνιστικά η διοίκηση του Δωρίου ασχολείται αυτές τις ημέρες με τη διοργάνωση μουσικής εκδήλωσης με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της ομάδας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Αυγούστου στην πλατεία του Δωρίου και τον κόσμο που θα παραβρεθεί θα διασκεδάσουν οι τραγουδιστές Γιώργος Μαργαρίτης και Σαμπρίνα.