Τετάρτη, 09 Μάρτιος 2016 16:44

Τέλος ο Τούντορ από τον ΠΑΟΚ

Γράφτηκε από τον

Παρελθόν αποτελεί για τον ΠΑΟΚ ο Ίγκορ Τούντορ. Η ΠΑΕ επισημοποίησε το "διαζύγιο", εξηγώντας ότι αυτό έγινε για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και για τα υποτιμητικά σχόλια για την ποιότητα της ομάδας. Ίβιτς ο διάδοχός του.

ητεία του Ίγκορ Τούντορ στον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε. Ο Κροάτης προπονητής αποτελεί και επισήμως παρελθόν για τον Δικέφαλο του Βορρά, εξαιτίας "των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας" όπως ανέφερε η ΠΑΕ.

Ο Τούντορ έμεινε στον πάγκο των Θεσσαλονικέων σε 45 παιχνίδια, με απολογισμό 17νίκες, 17 ισοπαλίες και 10 ήττες. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μία μέρα μετά την άτυπη συνάντηση των ιδιοκτητών της Super League, μετά το τέλος της οποίας ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, δήλωσε ότι ο Σαββίδης έδιωξε τον Τούντορ.

"Ο Ολυμπιακός έχει ή δεν έχει την καλύτερή ομάδα; Το είπε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ και τον διώξανε. Και είπε μόνο για τον Φορτούνη. Έπρεπε να πει και για τους 11 παίκτες μας" ανέφερε ο Θεοδωρίδης μετά τη συνάντηση στα γραφεία της Μεσογείων και όπως αποδείχθηκε είχαν βάση τα λεγόμενά του.

Η απόφαση, σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, είχε παρθεί μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό, απλά θέλησαν να μεσολαβήσει διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, ώστε να επικυρωθεί η εξέλιξη. Μάλιστα, ο Ιβάν Σαββίδης επιβεβαίωνε τον διάλογο που είχε με τον Σάββα Θεοδωρίδη στο περιθώριο της συνάντησης των ιδιοκτητών, στη Λίγκα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόλυση του Ίγκορ Τούντορ , λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας. Ο Βλάνταν Ίβιτς θα είναι ο προπονητής της πρώτης ομάδας ως το τέλος της σεζόν".

Πηγή: sport24.gr