Πέμπτη, 08 Αύγουστος 2013 17:42

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Πανθουριακός

Γράφτηκε από τον

Κρατώντας χαμηλούς τόνους ο Πανθουριακός ξεκίνησε την Τετάρτη αργά το απόγευμα την προετοιμασία του για τη αγωνιστική περίοδο 2013-2014.
Το ραντεβού της διοίκησης με τους ποδοσφαιριστές ήταν στα γραφεία της ομάδας, όπου μοιράστηκε το αθλητικό υλικό και στη συνέχεια έγινε η πρώτη προπόνηση στο δημοτικό γήπεδο Σπερχογείας, παρουσία του προέδρου Αγαθοκλή Χριστόπουλου και των συνεργατών του στη διοίκηση, των γενικών αρχηγών Γιάννη Φαββατά και Βασίλη Μουλιάτου.

Ο τελευταίος επιστρέφει ύστερα από τρία χρόνια στην ομάδα.
Στην προχθεσινή πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά, ο προπονητής Κώστας Καρλαύτης είχε στη διάθεση του, τους παλιούς παίκτες και τα νέα πρόσωπα. Οι νέοι παίκτες που έδωσαν το "παρών" ήταν οι Γιάννης Σισμανίδης μεσοεπιθετικός από τον Απόλλωνα Πεταλιδίου, Βασίλης Μωράκης μέσος από τον Α.Ο. Φαραί, Παναγιώτης Παπατζίκης τερματοφύλακας από τον Α.Ο. Διαβολιτσίου, Γιάννης Μερκούρης μεσοεπιθετικός από τη Δόξα Καλαμάτας, Παναγιώτης Στάλιας αριστερός αμυντικός μέσος από τον Κεραυνό Καλαμάτας, Κώστας Βουγιουκλής μέσος από την Α.Ε. Αιθαίας και ο 16χρονος Γιώργος Καστριτσέας από τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Αλλες 3 προσθήκες

Σε ότι αφορά την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή κ. Καρλαύτη κινούνται για την απόκτηση τριών παικτών, σίγουρα για επιθετικός και κεντρικό αμυντικό. Στόχος είναι να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές 11άδας, έμπειρους και γνώστες της κατηγορίας. Ηδη έχουν γίνει επαφές με πολλούς παίκτες που αγωνίζονται σε μεγαλύτερες κατηγορίες και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.
Ο πρόεδρος του Πανθουριακού Αγαθοκλής Χριστόπουλος, στο περιθώριο της προπόνησης σε σχετική ερώτηση του "Notosport" για το γήπεδο της Θουρίας, μας είπε ότι υπάρχουν εξελίξεις και θα προγραμματίσει σύντομα συνέντευξη Τύπου για να αναφερθεί στο θέμα.