Σάββατο, 12 Μάρτιος 2016 12:21

ΕΡΑΝΗ: Δύο νίκες για την κατάκτηση του τίτλου - Φιλικά σήμερα με Χώρα και Ακαδημία Πάμισος

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Δύο νίκες για την κατάκτηση του τίτλου - Φιλικά σήμερα με Χώρα και Ακαδημία Πάμισος

Ενα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 τοπική πραγματοποίησε η Εράνη με τη νίκη της 1-0 στη Μεθώνη επί του Χανδριναϊκού.

Η Φιλιατρινή ομάδα με τέρμα του πρώτου σκόρερ της Γιάννη Καλογερόπουλου, πήρε πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το σκορ, το τρίποντο μιας και έχασε πολλές ευκαιρίες ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Δημήτρη Λίτσα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και χρειάζεται δύο νίκες (ανεξάρτητου τι θα κάνουν οι αντίπαλοι της) για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο.

Η Εράνη την άλλη Κυριακή θα φιλοξενήσει στα Φιλιατρά τον Απόλλωνα Πεταλιδίου, ύστερα έχει δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς σε Μεθώνη και Χώρα και τελειώνει τη σεζόν στο γήπεδο της απέναντι στην Ομόνοια.

Ετσι λοιπόν θα ψάξει άμεσα τις δύο νίκες για να ξεμπερδεύει με την πρωτιά, που ήταν εξ' αρχής στόχος της Τριφυλιακής ομάδας.

Την Τετάρτη η Εράνη έδωσε φιλικό με τον Ηρακλή Κυπαρισσίας και σήμερα θα πάει στη Χώρα (4.30 μ.μ.) όπου θα συμμετάσχει σε ένα μίνι τουρνουά με τον Παπαφλέσσα και την Ακαδημία Πάμισος.

Ο Δημήτρης Λίτσας θα χρησιμοποιήσει ως επί τω πλείστον νεαρούς ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια οι "πράσινοι" θα πάρουν δύο ημέρες ρεπό.

 

Τραυματίες είναι οι Κίτος και Χρονόπουλος, οι οποίοι δύσκολα θα προλάβουν το επόμενο ματς με το Πεταλίδι.