Πέμπτη, 08 Αύγουστος 2013 19:34

Για νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα ο Πατίστα

Γράφτηκε από τον
Για νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα ο Πατίστα

Να κάνει μια νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα από τη φετινή χρονιά είναι ο στόχος του Α.Ο. Πατίστα, που ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η διοίκηση και ο προπονητής Παναγιώτης Βασιλόπουλος υποδέχτηκαν τους ποδοσφαιριστές παλιούς και νεοαποκτηθέντες στο αθλητικό κέντρο "Μουντιαλίτο", εκεί όπου έγινε και ο καθιερωμένος αγιασμός, τον οποίο τέλεσε ο πρωτοπρεσβύτερος Ευστάθιος Μπαρούτσος από τον Ιερό Ναό Γενεθλίου της Θεοτόκου Γιαννιτσανίκων.


Το "παρών" από τη διοίκηση έδωσαν ο α' αντιπρόεδρος Δημήτρης Αλεξόπουλος και ο έφορος Γιώργος Σκουρτσίδης, καθώς επίσης και ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας Νίκος Κακαλίκας.
Αμέσως μετά τον αγιασμό ο προπονητής Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος θα έχει διπλό ρόλο στην ομάδα, καθώς θα προσφέρει τις υπηρεσίες τους και ως ποδοσφαιριστής έβαλε τους παίκτες στο γήπεδο και ξεκίνησε η προετοιμασία.
Εκτός από τους παλιούς ποδοσφαιριστές έδωσαν το "παρών" και οι νέοι Ηλίας Νίκας, Νίκος Καναλουπίτης, Γιώργος Καρδάσης, Χρήστος Κουμουράς, Κώστας Σαμπαζιώτης, Κώστας Τομαράς, Γιώργος Ρηγάτος, Γιώργος Χριστόπουλος, Κώστας Κονταργύρης, Κώστας Κομνηνός, Παντελής Ζησιμάτος, Νάσος Κακαλέτρης, Γιώργος Γαλανόπουλος, Γιώργος Ζερμπίνος, Φώτης Φιλόπουλος και Θανάσης Δεικτάκης.
Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο δημοτικό γήπεδο "Παναγιώτης Μπαχράμης", στο δημοτικό στάδιο Καλαμάτας, ενώ η ομάδα κάποιες ημέρες θα μεταβεί και στον Ταΰγετο για να κάνει ειδικό πρόγραμμα.
Την ερχόμενη εβδομάδα (Πέμπτη, Παρασκευή) έχει προγραμματιστεί να γίνει ο εργομετρικός έλεγχος των ποδοσφαιριστών. Από εκεί και πέρα οριστικοποιήθηκαν τα πρώτα φιλικά της νέας σεζόν. Το πρώτο φιλικό είναι με αντίπαλο τον Κεραυνό Καλαμάτας και θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στις 7 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο "Παναγιώτης Μπαχράμης". Θα είναι κυρίως για ξεμούδιασμα μετά τις πρώτες προπονήσεις, αλλά και για να σχηματίσει μια πρώτη εικόνα από τους παίκτες του ο προπονητής κ. Βασιλόπουλος.
Επόμενο φιλικό είναι το επόμενο Σάββατο 17 Αυγούστου στο γήπεδο Αρφαρών με τον τοπικό Αστέρα. Θα ακολουθήσει άλλο ένα φιλικό με τον Α.Ο. Διαβολιτσίου στις 24 ή 25 Αυγούστου. Αυτό θα οριστικοποιηθεί μετά την κλήρωση του κυπέλλου Μεσσηνίας.