Κυριακή, 13 Μάρτιος 2016 15:06

Αιολικός - Καλαμάτα (1-0 τελικό)

Γράφτηκε από τον

Ο Αιολικός υποδέχεται την Καλαμάτα για την 19η αγωνιστική της Γ' εθνικής. 

Τελικό 1-0. Το γκολ του Λαλά στο 83' έκρινε το ματς με την Καλαμάτα να μένει 4 βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

83' Γκολ ο Αιολικός με τον Λαλά που μόλις είχε μπει στο ματς ως αλλαγή. Με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

72' Παραμένει το 0-0.

65' Πάντα στο 0-0.

59' Κεφαλιά του Σίμωση λίγο άουτ για τον Αιολικό που πιέζει στο ξεκίνημα της επανάληψης. 

58' Σουτ του Σιμωση από καλή θέση μπλόκαρε ο Σταυράκης

54' Σουτ του Κέρι του Αιολικού κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ, καλη στιγμή για τους γηπεδούχους. 

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. 

45' Ημίχρονο 0-0. Από μια καλή φάση στο ματς οι δύο ομάδες με τον Αιολικό να έχει την υπεροχή μέχρι το 30' και την Καλαμάτα να βγαίνει αρκετές φορές στην επίθεση στο τελευταίο 15λεπτο του ημιχρόνου. 

39' Πρώτη κίτρινη στον Μπακάλη του Αιολικού. 

36' Καλή ευκαιρία για την Καλαμάτα, ο Οττα βρήκε τον Μπεγκλετζή στην περιοχή, αυτός σούταρε αλλά ο Κριπιντήρης κόντραρε σωτήρια σε κόρνερ. Η καλύτερη φάση της Καλαμάτας μέχρι τώρα στο ματς. 

30' Ο Αιολικός έχει την κατοχή και η Καλαμάτα ψάχνει την αντεπίθεση, πάντα στο 0-0. 

23' Καλή στιγμή για τον Αιολικό, όταν μετά από φάουλ του Κέρι η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και ο Μανουσάκης από καλή θέση έκανε το γυριστό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

19' Πάντα στο 0-0, θυμίζουμε ότι μετά τα αποτελέσματα στα χθεσινά ματς η Καλαμάτα είναι 4 βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. 

10' Πιο δυνατά ξεκίνησε ο Αιολικός αλλά δεν έχει ακόμη κάποια ευκαιρία. 

1' Ξεκίνησε το παιχνίδι

Σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες στη Μυτιλήνη. Ο Αιολικός θέλει τη νίκη για να μείνει κοντά στην κορυφή και η Καλαμάτα για να μείνει στην κατηγορία. 

Η Καλαμάτα ξεκίνησε με τους Σταυράκη, Γαλανόπουλο, Λιόλιο, Τσόπελα, Κασμερίδη, Τσιμικλής, Κολημήτρα, Οττα, Κεμάλι, Μανουσάκη, Μπεγκλετζή.