Κυριακή, 13 Μάρτιος 2016 18:10

ΒΕΡΓΑ - Α.Σ. ΔΑΝΑΟΣ 2-1: Δραματικό φινάλε στο μπαράζ της Γ' τοπικής

Γράφτηκε από τον

Με γκολ στις καθυστερήσεις η Βέργα κέρδισε τον Α.Σ. Δαναό με 2-1 χθες το απόγευμα στο μπαράζ ανόδου των τριταθλητών της Γ' τοπικής.
Μια νίκη που της επιτρέπει να αγωνιστεί την επόμενη ποδοσφαιρική να αγωνιστεί στη Β' τοπική. Βέβαια για να εξασφαλίσει την άνοδο θα πρέπει να ανέλθει στη Γ' εθνική η πρωταθλήτρια της Α' τοπικής και να μην υποβιβαστεί η Καλαμάτα από τη Γ' κατηγορία.


Σε ότι αφορά την σαββατιάτικη αναμέτρηση οι φίλαθλοι που βρέθηκαν προχθές στις κερκίδες του δημοτικού γηπέδου "Γ. Λουκαρέας" απόλαυσαν ωραία ποδοσφαιρικό θέμα από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Ενα παιχνίδι το οποίο είχε τρία γκολ, ένα χαμένο πέναλτι και καλές ευκαιρίες για γκολ. Η τυπικά γηπεδούχος Βέργα, πανηγύρισε τη νίκη, αφού κατάφερε να βρει δίχτυα δύο φορές, ενώ ο Δαναός που ιδιαίτερα στο β' ημίχρονο ήταν καλύτερος και δημιούργησε αξιόλογες φάσεις για γκολ και θα μπορούσε αν τις αξιοποιήσουμε να έχει πάρει αυτός τη νίκη.
 
Το χαμένο πέναλτι

Την ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ είχε η Βέργα, όταν κέρδισε πέναλτι στο 40'. Ο Κονταργύρης έφυγε στην πλάτη των αμυντικών, μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από το Μουσελίνο με τον διαιτητή Καστανά να σφυρίζει αμέσως την εσχάτη των ποινών. Ο Κολοκάθης που ανέλαβε να το εκτελέσει έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Μουσελίνο, αυτός έπεσε σωστά και με γροθιές απέκρουσε σε κόρνερ.
 
Τα γκολ

Στο 66' ο Αδαμόπουλος με φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή και πλάγια έστειλε την μπάλα σχεδόν στο αριστερό "Γ" της εστίας του Μουσελίνου και άνοιξε το σκορ. Στο 86' μπροστινή μπαλιά του Δέδε στον Δεδούση, αυτός μπήκε στην περιοχή έκανε το συρτό πλασέ, η μπάλα βρήκε σε αμυντικούς και πριν προλάβουν να αντιδράσουν ο Κουτσουρόπουλος με κοντινό πλασέ την "έσπρωξε" στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 1-1. Στο 91' συρτή σέντρα του Κολοκάθη παράλληλη σχεδόν με τη γραμμή της μεγάλης περιοχής μετά από κόντρες έφτασε στον Λαμπρόπουλο, ο οποίος με σουτ στη δεξιά γωνία της εστίας του Μουσελίνου πέτυχε το τελικό 2-1.
Καλές ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Γεωργιόπουλος (3' διαγώνιο σουτ), Σπάλας (6' διαγώνιο σουτ), Πανταζής (26' διαγώνιο σουτ), Ζαφείρης (32' μακρινό σουτ), Κλάδης (33' συρτό σουτ), Σπάλας (47' σουτ), Δεδούσης (54' μακρινό σουτ), Κλάδης (61' συρτό σουτ), Κολοκάθης (75' φάουλ), Πανταζής (75' σουτ), Κολοκάθης (77' φάουλ), Κουτσουρόπουλος (82' διαγώνιο σουτ) και Αρβανίτης (88' διαγώνιο σουτ).
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Καστανάς με βοηθούς διαιτητές τους Ταβουλαρέα και Παναγιωτόπουλο.
ΒΕΡΓΑ: Μπεσσής, Γκούζος (83' Παυλέας), Γιαννακόπουλος, Κολοκάθης, Κουλουμπός, Ζαφείρης, Δ. Ριζάς (27' Καλογερόπουλος), Ζαχαριάς, Κονταργύρης, Αδαμόπουλος (72' Λαμπρόπουλος), Πανταζής.
ΔΑΝΑΟΣ: Μουσελίνος, Κώστας, Τσιλιγωνέας (65' Κουτσουρόπουλος), Ψυχογιάννης, Δέδες, Δεδούσης, Σπάλας (72' Μπορντοσι), Αρβανίτης, Γεωργιόπουλος, Φιλίππου, Κλάδης (80' Μπούνας).