Κυριακή, 13 Μάρτιος 2016 19:52

Μοιράστηκαν γκολ, βαθμούς και... βροχή Ηρακλής και Βέροια (1-1)

Γράφτηκε από τον
Μοιράστηκαν γκολ, βαθμούς και... βροχή Ηρακλής και Βέροια (1-1)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η κυριακάτικη (13/3) αναμέτρηση του Καυταντζόγλειου, με τον Ηρακλή και τη Βέροια να μένουν στο ισόπαλο 1-1 για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

 

 

Το αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται σε γενικές γραμμές δίκαιο, με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται από τον βαρύ λόγω βροχόπτωσης αγωνιστικό χώρο, αν και ο «Γηραιός» θα μπορούσε στα τελευταία λεπτά να πάρει και το τρίποντο, ωστόσο ο Ρομάνο σημάδεψε το δοκάρι.

 

Το «Χ», πάντως, δεν... χαλάει ουσιαστικά κανέναν, μια και οι «κυανόλευκοι» με 31 βαθμούς βρίσκονται στη 10η θέση μαζί με Ξάνθη και Παναιτωλικό, οπότε προφανώς στα εναπομείναντα παιχνίδια ο Νίκος Παπαδόπουλος θα έχει τη δυνατότητα να τσεκάρει παίκτες που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί πολύ μέχρι τώρα.

 

Από την πλευρά της, η «Βασίλισσα του Βορρά» με 26 πόντους είναι στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού και δεν φαίνεται διατεθειμένη να κάνει... χαρακίρι στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.

 

 

Στο πρώτο ημίχρονο η Βέροια μπήκε πιο αποφασιστικά στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ του Χουάντερσον, με τον Ανάκογλου στο 9' να βρίσκει δίχτυα με πλασέ ύστερα από γύρισμα του Γιουσούφ από αριστερά.

 

Οι γηπεδούχοι, εν συνεχεία, πήραν τον έλεγχο του αγώνα και η ισοφάριση ήρθε στο 28', όταν ο... συνήθης ύποπτος Βέλλιος αξιοποίησε τη σέντρα του Σαραμαντά από αριστερά και με κεφαλιά νίκησε στον αέρα τον Καντιμοίρη, φέρνοντας το ματς στα ίσα.

 

Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ήταν απειλητικοί για ένα δεύτερο τέρμα, αλλά ο Χουάντερσον επενέβη όποτε χρειάστηκε και το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

 

Στην επανάληψη το ματς ήταν και πάλι μοιρασμένο, αν και ο αγωνιστικός χώρος προφανώς και δεν αποτελούσε σύμμαχο των παικτών των δύο ομάδων, και το «Χ» έδειχνε από νωρίς η πιθανότερη κατάληξη της αναμέτρησης.

 

Ο Παπαδόπουλος, πάντως, παραλίγο να βγάλει.... άσο από το μανίκι, καθώς αντικατέστησε τον Λεοζίνιο με τον Ρομάνο στο 78' και δέκα λεπτά αργότερα ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός άγγιξε το 2-1.

 

Ωστόσο, η κεφαλιά που έπιασε ο πρώην άσος του Εργοτέλη σταμάτησε στο δεξί δοκάρι και ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ, που προφανώς θα ήταν και το νικητήριο.

 

Έτσι, «κυανόλευκοι» και Ημαθιώτες μοιράστηκαν εντέλει βαθμούς και εντυπώσεις.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κιοτζένης του Συνδέσμου Ξάνθης με βοηθούς τον Κούλα του Συνδέσμου Ξάνθης και τον Απτόσογλου του Συνδέσμου Αθηνών.

 

Κίτρινες: 22' Στάμου, 67' Λουκίνας, 77' Ιντζόγλου - 80' Γιαννούλης.

 

HΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Στάμου (87' Περόνε), Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Τσότρας, Βέλλιος, Λεοζίνιο (78' Ρομάνο), Μοντέιρο (46' Λουκίνας).

 

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Καντιμοίρης, Μαλόν, Γιαννούλης, Μαραγκός, Ραούλ Μπράβο, Σιόντης, Άρτσε, Γιουσούφ (80' Αμπντούν), Ανάκογλου (90'+1 Πούγγουρας), Μαγιέφσκι, Καϊκούτ (73' Ναζλίδης).

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR