Τρίτη, 15 Μάρτιος 2016 16:22

Αποχή των ποδοσφαιριστών στον Παναιγιάλειο

Γράφτηκε από τον

Η δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις του Παναιγιάλειου υποχρέωσε τους ποδοσφαιριστές της «μαύρης θύελλας» να αποφασίσουν -ομόφωνα- αποχή από τις προπονήσεις, μέχρι να τακτοποιηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες από τους διοικούντες.

Προερχόμενοι από σημαντική εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης, οι παίκτες της ιστορικής ομάδας κάνουν λόγο για την επιβίωσή τους, ενώ αναφέρουν πως οι μέχρι σήμερα υποσχέσεις αποδείχθηκαν απλά ...υποσχέσεις.

Η σχετική ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου έχει ως εξής:

«Οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ κάτω από πολύ δύσκολες και αντίξοες συνθήκες και όντας απλήρωτοι για πολλούς μήνες, σεβόμενοι τον κόσμο της ομάδας και την ιστορία της, υπερβάλαμε εαυτούς ώστε η ομάδα αγωνιστικά να είναι αντάξια της ιστορίας της. Πέρα όμως από όλα αυτά υπάρχει και το θέμα επιβίωσης. Δυστυχώς οι υποσχέσεις της διοίκησης ότι θα έμπαιναν τα χρήματα την περασμένη βδομάδα ούτως ώστε να έχουμε την δυνατότητα εμείς και οι οικογένειές μας να ανταποκριθούμε στις στοιχειώδεις βιοτικές ανάγκες μας, αποδείχθηκαν απλά υποσχέσεις.

Εύλογα δεν πιστεύουμε παρά τις διαβεβαιώσεις ότι την επόμενη βδομάδα θα κατατεθούνε χρήματα. Δυστυχώς κανείς δεν σέβεται τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ ως επαγγελματίες και ως ανθρώπους. Με αγωνία παρακολουθούμε τις εξελίξεις και διαπραγματεύσεις για την μεταβίβαση της ομάδας που δυστυχώς μέχρι σήμερα μόνο δηλώσεις ακούμε και ουσιαστικό ενδιαφέρον δεν βλέπουμε. Πλέον δεν αντέχουμε άλλο. Ζητάμε από την διοίκηση και τους υποψήφιους επενδυτές να δείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για μας και όχι με ατέρμονες συζητήσεις και υποσχέσεις. Δεν μας αξίζει ο εμπαιγμός.

Με βάση τα ανωτέρω αποφασίσαμε ομόφωνα να απέχουμε από τις προπονήσεις έως ότου τακτοποιηθούνε οικονομικά όλες οι εκκρεμότητες. Οι μόνοι που είναι μαζί μας είναι ο φίλαθλος κόσμος του Αιγίου στον οποίο αισθανόμαστε υπόλογοι και του ζητούμε να μας στηρίξουνε με την παρουσία τους κοντά μας διότι έχουμε ένα κοινό, την αγάπη και το σεβασμό για τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ και την ιστορία του. Με εκτίμηση οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο».

 

 

 

 

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ