Τετάρτη, 16 Μάρτιος 2016 13:34

Χωρίς περιθώρια με Εθνικό ο Πάμισος

Γράφτηκε από τον

Μετά από τριήμερο ρεπό οι παίκτες του Παμίσου επέστρεψαν χθες στο γήπεδο.

Η απογευματινή προπόνηση σηματοδότησε την έναρξη της προετοιμασίας για το σαββατιάτικο εντός έδρας ματς με τον Εθνικό Μελιγαλά.

Οι Νησιώτες με την ήττα από το Μεσσηνιακό, απομακρύνθηκαν έξι βαθμούς από την κορυφή της Α' τοπικής και δεν έχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών. Το ζητούμενο πλέον είναι το απόλυτο στις έξι τελευταίες αγωνιστικές και παράλληλα "γκέλες" του Τσικλητήρα ώστε να καλυφθεί η διαφορά.

"Θα εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για το πρωτάθλημα. Χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες", δηλώνει ο Κώστας Κλάδης, ο οποίος το Σάββατο θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

 

Ο προπονητής του Παμίσου στα πλάνα που ετοιμάζει δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Μπαλαλά, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή των τραυματιών Μπερερή και Κορομηλά.  Οπως και να 'χει οι "πράσινοι" οφείλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους ώστε να συνεχίσουν να ελπίζουν στην κατάκτηση του τίτλου. Ο Εθνικός δεν κυνηγά κάτι στη βαθμολογία, αλλά απέδειξε και με τον πρωτοπόρο ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια.