Πέμπτη, 17 Μάρτιος 2016 12:50

ΔΩΡΙΟ: "Τίποτα δεν έχει χαθεί", λέει ο Γ. Αντωνόπουλος

Γράφτηκε από τον

Τρεις μήνες χωρίς νίκη συμπλήρωσε το Δώριο με συνέπεια να έχει υποχωρήσει στην τελευταία θέση της Α' τοπικής.

Η ομάδα του Γιάννη Αντωνόπουλου μετρά δέκα σερί ήττες και ουσιαστικά παίζει το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή στο κυριακάτικο ματς με τον Ολυμπιακό.

"Αν θέλουμε να ελπίζουμε, πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και αυτό φαίνεται και από τη βαθμολογική του θέση. Πιστεύω ότι θα μιλήσει το κίνητρο της επιβίωσης. Μια νίκη θα μας βοηθήσει πάνω απ' όλα βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά", λέει ο προπονητής του Δωρίου για την προσεχή αναμέτρηση με τους "ερυθρόλευκους". Ο Γ. Αντωνόπουλος εκτιμά ότι το Δώριο μπορεί να μείνει στην Α' τοπική, παρά το άσχημο σερί που το θέλει χωρίς νίκη από τις 13 Δεκεμβρίου (1-0 τον Απόλλωνα). Αλλωστε η διαφορά από τη 13η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή είναι πέντε βαθμοί. 

"Τίποτα δεν έχει χαθεί. Μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες και θα το παλέψουμε. Τα παιδιά έχουν καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειάζονται στα τελευταία παιχνίδια. Η προσοχή είναι στον Ολυμπιακό και μετά θα δούμε τους άλλους αγώνες".

 

Το ευχάριστο για τον τεχνικό του Δωρίου είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Ο Κωτσάκης συμμετέχει στις προπονήσεις, αλλά το πιο πιθανό είναι να μη χρησιμοποιηθεί ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι με το Διαβολίτσι.