Παρασκευή, 09 Αύγουστος 2013 18:30

Betarades.gr: Χαλαρό ποντάρισμα ενόψει "δυνατού" Σαββατοκύριακου

Γράφτηκε από τον
Betarades.gr: Χαλαρό ποντάρισμα ενόψει "δυνατού" Σαββατοκύριακου

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος. Το Betarades.gr αναλύει καθημερινά τις στοιχηματικές ευκαιρίες σε όλα τα αθλήματα.
 
Σήμερα Παρασκευή θα κινηθούμε σε χαλαρούς ρυθμούς, καθώς μετά από το «δυνατό» τριήμερο με Τσάμπιονς Λιγκ και Europa League (σ.σ: ειδικά χθες από τα 8 σημεία βγήκαν τα 6 και ένα Draw, ανάμεσα στα οποία ήταν το 2.50 στον Άσσο "Draw No Bet" της Ντιφερντάνζ, αλλά και το 2.38 στο Under 3 γκολ της Μέταλουργκ με την Κουκέσι) επιστρέφουμε ρε ρυθμούς πρωταθλήματος με τη Γαλλία και τη Γερμανία να έχουν την τιμητική τους. Το κουπόνι μας σήμερα περιλαμβάνει εξάλλου αναμετρήσεις για την Α’ και Β’ Ολλανδίας, το Βέλγιο, τη Νορβηγία, τη Δανία, την Ιρλανδία, το Μεξικό, την Αργεντινή και τη Β’ Βραζιλίας. 
 
Περνάμε στα σημερινά μας προγνωστικά και αρχίζουμε με τη Β’ Γερμανίας όπου βρίσκουμε τον «Άσσο» της Φορτούνα Ντ. με αντίπαλο τη Μόναχο 1860 σε απόδοση 1.85. Παρά την ήττα – αποκλεισμό στο κύπελλο, η Φορτούνα έχει κάνει ένα θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα επικράτησε της Κότμπους με 1-0 και τη δεύτερη αγωνιστική πήρε ισοπαλία στην έδρα της Κολωνίας (1-1). Είναι περιττό να αναφερθεί ότι στην ομάδα έχει μπει ως στόχος η άμεση επάνοδος στη μεγάλη κατηγορία. Η ήττα στο Κύπελλο δεν στεναχώρησε κανέναν καθώς πλέον θα μπορέσει ανεπηρέαστη και χωρίς άλλες αγωνιστικές εκκρεμότητες να επικεντρωθεί στο μεγάλο της στόχο, την άνοδο στην Bundesliga. Σήμερα θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και τέτοια ματς περιμένουμε να τα "καθαρίζει" με κάθε τρόπο. 
 
Περνάμε και στο δεύτερο σημείο για σήμερα που είναι το Χ2 της Ικάσα με αντίπαλο την Μπόα για το πρωτάθλημα της Β’ Βραζιλίας σε απόδοση 2.04. Η Μπόα δύσκολα βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα εντός έδρας, καθώς μόνο σε ένα από τα έξι παιχνίδια στο σπίτι της έχει πετύχει περισσότερα του ενός γκολ. Η Ικάσα από την άλλη πλευρά μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο βασικών φορ που επιστρέφουν (Σαπίνια και Οτάβιο) και θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για να ανέβει τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά μετά την ήττα 3-0 από τη Φιγκεϊρένσε και τα πολλά παράπονα που είχε λόγω διαιτησίας. 
 
Στο Τένις ο tipster μας έχει επιλέξει για σήμερα ένα δυνατό σημείο. Πρόκειται για τη νίκη του Volandri κόντρα στον Rufin σε απόδοση 1.80 για τη διοργάνωση του ATP Challenger San Marino. Στο ATP Masters Montreal κρατάμε τη νίκη των Davydenko και Gulbis κόντρα σε Pospisil και Raonic αντίστοιχα σε κοινή απόδοση 2.25. 
 
Επισκεφτείτε το Betarades.gr και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis. Τέλος, ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα για όλες τις μεταγραφές των ομάδων της Superleague.