Πέμπτη, 17 Μάρτιος 2016 13:27

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: "Κλειδί" για την παραμονή η νίκη με Α.Ο. Φαραί

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: "Κλειδί" για την παραμονή η νίκη με Α.Ο. Φαραί

Πολύ κοντά στην παραμονή στην Α' τοπική βρίσκεται ο Αστέρας, καθώς το τελευταίο διάστημα μετρά 3 νίκες και 2 ισοπαλίες και έχει απομακρυνθεί οχτώ βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ομάδα των Αρφαρών υποδέχεται μεθαύριο τον Α.Ο. Φαραί και με νίκη θα κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα, φθάνοντας τους 29 βαθμούς.

"Είναι ματς - "κλειδί" για την παραμονή, γιατί ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη και πιστεύω να τα καταφέρουμε", λέει ο προπονητής του Αστέρα Στάθης Βανικιώτης, ο οποίος εκτιμά ότι η αγωνία για την παραμονή θα κρατήσει μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Ο Αστέρας μετά τον Α.Ο. Φαραί, θα παίξει διαδοχικά με Κυπαρισσία και Σπερχογεία εκτός έδρας, Τσικλητήρα Πύλου εντός, Πάμισο εκτός και τελευταία αγωνιστική στα Αρφαρά με το Μιλτιάδη.

Με άλλα λόγια θα αντιμετωπίσει τους τρεις μνηστήρες του τίτλου, τη Σπερχογεία που δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή και δύο αδιάφορους, αλλά επικίνδυνους αντιπάλους.

Θεωρητικά οι αγώνες με Φαραί και Μιλτιάδη είναι οι πιο βατοί στο πρόγραμμα και αν τους πάρει, τότε θα ανανεώσει τη θητεία του στην κατηγορία.

Για το μεθαυριανό ματς παραμένει εκτός ο τραυματίας Μπούρας.