Πέμπτη, 17 Μάρτιος 2016 14:49

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Πήρε ανάσα και πάει για νέα νίκη με Μιλτιάδη

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Πήρε ανάσα και πάει για νέα νίκη με Μιλτιάδη

Η νίκη επί του ισχυρού Παμίσου έδωσε βαθιά βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα στον Μεσσηνιακό ο οποίος συνεχίζει την προσπάθεια του για παραμονή στην Α' τοπική. 

Το τρίποντο απέναντι στην ομάδα της Μεσσήνης ανέβασε επιπλέον την αυτοπεποίθηση των παικτών του Νίκου Μουλατσιώτη που πλέον βλέπουν με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Μεσσηνιακός είναι πλέον 3 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και έχει μπροστά του το εντός έδρας παιχνίδι με τον Μιλτιάδη. Στόχος θα είναι μια ακόμη νίκη η οποία θα φέρει την ομάδα πιο κοντά στο στόχο της παραμονής. 

«Μας έδωσε ανάσα το τρίποντο με τον Μεσσηνιακό όμως δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη. Χρειάζεται να έχουμε τα κεφάλια κάτω και να δουλέψουμε», σχολίασε χαρακτηριστικά ο παράγοντας των «πράσινων» Σταύρος Χριστόπουλος. Στο ματς του Σαββάτου δεν θα παίξει ο τραυματίας Μπούρδος και ο τιμωρημένος Κριτσωτάκης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στην διάθεση του Μουλατσιώτη μιας και αποθεραπεύτηκε ο Μερκούρης. 

 

Μετά το ματς με τον Μιλτιάδη, ο Μεσσηνιακός έχει να παίξει διαδοχικά με Ολυμπιακός εκτός, Διαβολίτσι εντός, Ανδρούσα εκτός, Τέλλο Άγρα εντός και Απόλλωνα εκτός έδρας.