Παρασκευή, 09 Αύγουστος 2013 19:10

Ψάχνουν για τερματοφύλακα στην Καλαμάτα, αύριο οι εργομετρικές εξετάσεις των παικτών

Γράφτηκε από τον

Η απόκτηση ενός ικανού και έμπειρου γκολκίπερ "καίει" πλέον τους ανθρώπους της "Μαύρης Θύελλας" και εκεί θα ρίξουν το βάρος των προσπαθειών τους τις επόμενες μέρες.


Οι «μελανόλευκοι» έχουν συνεχώς το βλέμμα τους στο μεταγραφικό παζάρι, όμως οι μέχρι τώρα προσεγγίσεις τους σε γκολκίπερ δεν είχαν αποτέλεσμα.
Τόσο με τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο όσο και με τους Ρίζο και Φιρινίδη δεν υπήρξε συμφωνία στο οικονομικό και έτσι η "Μαύρη Θύελλα" δεν προχώρησε σε συμφωνία με κάποιον από αυτούς.
Στην Μεσσηνιακή ομάδα εκτιμούν ότι η απόκτηση ενός καλού τερματοφύλακα θα είναι καθοριστική, ωστόσο δεν θέλουν να ξεφύγουν από το οικονομικό πλαίσιο που έχουν θέσει εξ αρχής. Ποντάρουν στο γεγονός ότι όσο περνούν οι μέρες οι πολλοί ελεύθεροι τερματοφύλακες που υπάρχουν θα αρχίσουν να ρίχνουν τις απαιτήσεις τους…
Επειδή ωστόσο ο χρόνος περνάει, τις προσεχείς μέρες θα ενταθούν οι προσπάθειες μήπως και τελειώσει το θέμα της απόκτησης γκολκίπερ μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Να θυμίσουμε πως αυτή τη στιγμή η Καλαμάτα διαθέτει δύο τερματοφύλακες, τον Ανδρεά Κολοβούρη και τον Τάσο Κωνσταντακόπουλο. Ελπιδοφόροι και οι δύο, χωρίς όμως μεγάλες εμπειρίες.
Όσον αφορά τους ξένους ποδοσφαιριστές, οι δύο Ιταλοί, οι Μπόρις Οντσβόνγκ και Σιμόνε Τσιρίλο έχουν συνφωνήσει και θα αποκτηθούν.
Αντίθετα, δεν φαίνεται να προχωρούν οι περιπτώσεις των δύο Νιγηριανών, των Άμε Ογιοντάλε Γουίλφερντ και Μπέντζαμιν Εφέ ενώ ανοικτή παραμένει η υπόθεση του Βέλγου κεντρικού αμυντικού Ντία Αλιού, ο οποίος θα δοκιμαστεί για λίγες μέρες ακόμη.
Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση ενώ αύριο το απόγευμα οι παίκτες θα υποβληθούν σε εργομετρικές εξετάσεις.
Τέλος, το τεχνικό τιμ βρίσκεται σε επαφές με ομάδες για να διαμορφώσει το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων, το οποίο πιθανότατα θα ανακοινωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο…