Παρασκευή, 18 Μάρτιος 2016 14:53

Σέντρα την Δευτέρα στο πρωτάθλημα εργαζομένων

Γράφτηκε από τον

Ξεκινά την προσεχή Δευτέρα το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα μαζικού αθλητισμού (εργαζομένων) που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας.

Στο φετινό πρωτάθλημα θα συμμετέχουν 11 ομάδες ενώ οι αγώνες θα διεξάγονται στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης» κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, με εμβόλιμες αγωνιστικές την Τρίτη και την Πέμπτη. 

Ολες οι ομάδες θα συμμετέχουν στον ίδιο όμιλο και οι 4 πρώτοι θα συναντηθούν στο Final Four από όπου θα προκύψει ο πρωταθλητής.

Στο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν παίκτες από 25 ετών και πάνω. Οι αγώνες θα διεξάγονται σε δύο ημίχρονα των 40 λεπτών ενώ θα γίνονται μέχρι 7 αλλαγές. Η κάθε ομάδα δηλώνει για το πρωτάθλημα μέχρι 30 παίκτες.

Χρειάζεται φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας των αθλητών καθώς και υπεύθυνη δήλωση με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής όπου θα αναφέρεται: α) συμμετέχω οικειοθελώς στο Πρωτάθλημα Μαζικού Αθλητισμού του Δήμο Καλαμάτας β) δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα υγείας ανασταλτικό της συμμετοχής μου στο πρωτάθλημα και αναλαμβάνω την ευθύνη για τυχόν ιατρικό πρόβλημα που θα μου παρουσιαστεί κατά την διάρκεια των αγώνων του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας έχει ως εξής: 

1η Αγωνιστική

Δευτέρα 21/3

Σύλλογος Λογιστών - Μηχανικοί (5 μ.μ.)

Genesis /Κάρβουνα Μπούνας-Υαλοτεχνική (7 μ.μ.)

Οδός Αμφείας- Καφέ Άθως (9 μ.μ.)

Τετάρτη 23/3

Alarms gr - Καφέ Πλάστιγγα (5 μ.μ.)

Μπαρτσελιώμα- Ξυλοκόποι  (9 μ.μ.)

 

Ρεπό: 9ο Σύνταγμα

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ