Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016 14:57

Η Καλαμάτα νίκησε 2-1 τον Κανάρη Νενήτων και ελπίζει σε παραμονή

Γράφτηκε από τον
Η Καλαμάτα νίκησε 2-1 τον Κανάρη Νενήτων και ελπίζει σε παραμονή

 

Νίκη - οξυγόνο ενόψει της δύσκολης συνέχεια με τελικό στόχο την παραμονή

 

Με γκολ του Μανουσάκη στο 59' και του Ραχίμ στο 78' η Καλαμάτα νίκησε 2-1 στο Δημοτικό Στάδιο τον Κανάρη Νενήτων που είχε ισοφαρίσει στο 77' με τον Σαμπάνη. Η Καλαμάτα έτσι πλησιάσει στον ένα βαθμό τη ζώνη του υποβιβασμού και την Ερμιονίδα η οποία όμως έχει ένα ματς λιγότερο καθώς θα παίξει αύριο με τον Παναργειακό εκτός έδρας.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

94' Τελικό 2-1

89' Κίτρινη στον Αγριμάκη του Κανάρη.

88' Κίτρινη στον Χριστόπουλο του Κανάρη, πάντα στο 2-1.

83' Βγήκε ο Μανουσάκης μπήκε ο Μπεγκλετζής, ολοκλήρωσε τις αλλαγές η Καλαμάτα.

78' Γκοοοολ Ραχίμ 2-1!!!! Αμεση απάντηση η Καλαμάτα που ξαναπαίρνει προβάδισμα. Σέντρα ο Γαλανόπουλος, ο Τορεζάνι με κεφαλιά έστιελε τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και ο Ραχίμ από κοντά το 2-1. Λύτρωση για την Καλαμάτα μετά την ψυχρολουσία της ισοφάρισης στο προηγούμενο λεπτό.

77' γκολ ο Κανάρης και 1-1! Απίστευτο γκολ με σουτ του Σαμπάνη έξω από την περιοχή, αιφνιδιάστηκε ο Σταυράκης.

76' Κίτρινη στον Τσιμικλή.

75' Στη φάαη της διακοπής στο 67', κάποιος από τον πάγκο του Κανάρη έκανε χειρονομία στην εξέδρα και υπήρξαν οι αντιδράσεις από τον κόσμο.

74' Ο Τσιμικλής στη θέση του Οττα.

70' Από λάθος της άμυνας του Κανάρη, ο Ραχίμ μπήκε από δεξιά αλλά δεν μπόρεσε να βρει τον Καλαντζή που ήταν μόνος του, έκοψαν οι αμυντικοί, σε μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία για να γίνει το 2-0 και να τελειώσει το ματς.

69' Πήγαν και 3-4 παίκτες της Καλαμάτας μπροστά στην εξέδρα να ηρεμήσουν τον κόσμο και το ματς ξανάρχισε μετά τη δίλεπτη διακοπή.

67' Με τον πάγκο του Κανάρη τα έχει βάλει μια μικρή μερίδα φιλάθλων και το ματς διακόπτεται καθώς έπεσαν και δύο καθίσματα στο γήπεδο.

59' Γκοοοοοολ Μανουσάκης 1-0. Η πίεση της Καλαμάτας στο δεύτερο ημίχρονο φέρνει αποτέλεσμα. Ο Τσόπελας έκανε ωραία ενέργεια και γύρισμα από δεξιά και ο Μανουσάκης με πλασέ πέτυχε το 1-0.

55΄Σέντρα Γαλανόπουλου, ο Καλαντζής στόπαρε και σούταρε δυνατά αλλά ο Κωττάκης είναι ανίκητος μέχρι τώρα, απόκρουσε εντυπωσιακά.

54' Ο Κολημήτρας στη θέση του Ρήγα

48' Τορεζάνι σε Ραχίμ που σούταρε δυνατα από κοντά, μεγάλη απόκρουση του Κωττάκη σε κόρνερ, με καλή ευκαιρία για την Καλαμάτα ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

45' Ημίχρονο 0-0.

45' Δοκάρι η Καλαμάτα. Σέντρα του Κεμάλι από αριστερά, ο Καλαντζής έπιασε πολύ ωραία κεφαλιά αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι.

44' Σουτ του Οττα από το ύψος της περιοχής απόκρουσε με τις γροθιές ο Κωττάκης. Πρώτη αλλαγή ο Κανάρης, βγήκε ο Πουλάκης λόγω τραυματισμού και μπήκε ο Χριστοφί.

41' Ο Μανουσάκης έβγαλε κάθετη στον Καλαντζή που πρόλαβε την έξοδο του Κωττάκη και πλάσαρε από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Δεύτερη καλή ευκαιρία της Καλαμάτας στο ματς, πάλι με τον Καλαντζή.

38' Φλύαρη χωρίς επιθετικές λύσεις η Καλαμάτα, πάντα στο 0-0.

30' Παραμένεοι με το 0-0 καθώς η Καλαμάτα έχει μεν την κατοχή αλλά δυσκολεύται να δημιουργήσει φάση.

20' Πάντα στο 0-0 με την Καλαμάτα να έχει μια καλή φάση με τον Καλαντζή στο 13'.

16' Ο Κανάρης, που είναι καταδικασμένος σε υποβιβασμό, έχει έρθει στην Καλαμάτα με μόλις 14 παίκτες στην αποστολή.

13΄Ο Οττα έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Καλαντζής πλάσαρε ελάχιστα άουτ, στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα.

11' Ο Χρήστος Καλαντζής είναι για πρώτη φορά στην 11άδα καθώς στα προηγούμενα ματς έπαιζε ως αλλαγή.

10' Κίτρινη στον Τορεζάνι για θέατρο, μετά από μαρκάρισμα του Αγριμάκη στην περιοχή. Ο παίκτης της Καλαμάτας έπεσε στην περιοχή μερά από μαρκάρισμα του Χριστόπουλου. Αξιοσημείωτο είναι ότι στο ματς του πρώτου γύρου στην Χίο, όπου ο Κανάρης είχε νικήσει 2-1, ο Τορεζάνι είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη για θέατρο σε φάση παρόμοια με αυτή που είχε ζητήσει πέναλτι.

8' Λιγοστός ο κόσμος στο Δημοτικό Στάδιο, οι θεατές δεν ξεπερνούν τους 200.

6' αντεπίθεση του Κανάρη και σουτ του Σελαλά μέσα από την περιοχή, μπλόξαρε ο Σταυράκης.

4' Η Καλαμάτα είναι στο -4 από την ζώνη του υποβιβασμού. Θέλει οπωσδήποτε νίκη σήμερα και θα περιμένει αύριο ήττα της Ερμιονίδας από τον δυνατό Παναργειακό ώστε να πλησιάσει στον ένα βαθμό την ζώνη και την Ερμιονίδα και να αυξήσει τις πιθανότητες της για παραμονή.

2' Το ματς διεξάγεται σήμερα μετά από αίτημα των φιλοξενούμενων που έχει να κάνει με την διεκυκολυνσή τους στο ταξίδι της επιστροφής στη Χίο. Τα άλλα ματς της 20ης αγωνιστικής θα γίνουν αύριο.

1' Ξεκίνησε το παιχνίδι

Μονόδρομος η νίκη για την Καλαμάτα σήμερα καθώς μόνο έτσι θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες παραμονής.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ Σταυράκης, Γαλανόπουλος, Κεμάλι, Τσόπελας, Κασμερίδης, Μανουσάκης (83' Μπεγκλετζής), Ραχίμ, Ρήγας (54' Κολημήτρας), Καλαντζής, Τορεζάνι, Οττα (74' Τσιμικλής).

ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ Κωττάκης, Αγριμάκης, Τσιούμας, Γρίγος, Χριστόπουλος, Πουλάκης (44' λ.τ. Χριστοφί), Λέσι, Χριστούλης, Σαμπάλης, Ντάμπος (60' Βαιντερλής), Σελαλα.