Δευτέρα, 21 Μάρτιος 2016 14:20

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 2-0: Κοντά στην παραμονή μετά τη 2η σερί νίκη

Γράφτηκε από τον

Τη 2η σερί νίκη του σε ισάριθμους εντός έδρας αγώνες σημείωσε προχθές ο Μεσσηνιακός που μετά τον Πάμισο κέρδισε στο "Στ. Παπαδόπουλος" και τον Μιλτιάδη με 2-0 και απομακρύνθηκε πλέον 5 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού. 

Η καλαματιανή ομάδα -που έκανε το 2 στα 2 με τον Μουλατσιώτη στον πάγκο- ήταν καλύτερη και έφτασε δίκαια στη κατάκτηση των 3 πόντων, καθώς αξιοποίησε δύο από τις καλές ευκαιρίες που δημιούργησε στη διάρκεια του ματς.

Ο Μιλτιάδης διεκδίκησε σε όλη τη διάρκεια του ματς ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Σκαλαίου. Στη μοναδική καλή στιγμή που είχε στο 57' οι Γεωργιόπουλος (κεφαλιά) και Μπαρσελό (πλασέ) κατά σειρά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Το σκορ άνοιξε στο 41' ο Πετρόγιαννης όταν σε σέντρα του Σταματελόπουλου στο β' δοκάρι κινήθηκε στην πορεία της μπάλας και με διαγώνιο σουτ την έστειλε αρχικά στη ρίζα σχεδόν της κάθετης δοκού και στη συνέχεια στα δίχτυα. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 90ό λεπτό ο Μερκούρης επίσης με διαγώνιο σουτ ένα λεπτό σχεδόν μετά την είσοδό του στον αγώνα. Ο Σταματελόπουλος άλλαξε ωραία την μπάλα με το Ν. Εμμανουήλ και αυτός έκανε τη σέντρα στην περιοχή εκεί που ήταν ο Μερκούρης ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα.

Αλλες ευκαιρίες για γκολ είχαν οι "πράσινοι" με τους Ν. Εμμανουήλ (8' μακρινό σουτ), Στ. Γαβρά (8' κοντινό πλασέ), Σταματελόπουλος (11' κεφαλιά), Χρ. Εμμανουήλ (65' σουτ) και Μανωλόπουλος  (81' σουτ).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Νίκας με βοηθούς διαιτητές τους Ζαρακοβίτη και Ηλιόπουλο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σκαλαίος, Κουλουράς, Αρβανίτης, Μπιζίμης (86' λ.τρ. Π. Γιαννακόπουλος), Πετρόγιαννης, Παπανικολόπουλος, Μανωλόπουλος (89' Μερκούρης), Παυλέας, Σταματελόπουλος, Ν. Εμμανουήλ, Στ. Γαβράς (46' Χρ. Εμμανουήλ).

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Καλογήρου, Δημόπουλος, Ζώτος, Μπάλλας, Σταματόπουλος, Διαμαντόπουλος, Αναστασόπουλος, Ταχίρι (88' Τσώλης), Μπαρσελό, Γεωργιόπουλος, Φαράντος (83' Παντελής).

Ενός λεπτού σιγή για Χρήστο Πλάγο 

Λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον Χρήστο Πλάγο, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες. Είχε παίξει ποδόσφαιρο και στις δύο ομάδες και ακόμη ήταν στους παλαίμαχους του Μεσσηνιακού, ενώ είχε διατελέσει και προπονητής στους "πράσινους".