Δευτέρα, 21 Μάρτιος 2016 17:49

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 2-3: Μεγάλο διπλό στο 88'

Γράφτηκε από τον

Πιο κοντά στην κατάκτηση μιας εκ των προνομιούχων θέσεων που οδηγεί σε άνοδο στην Α' τοπική βρίσκεται η Α.Ε. Αβίας, η οποία με γκολ στο 88' πέρασε νικηφόρα από το Ασπρόχωμα επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 3-2.

Το Ασπρόχωμα βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, κατόρθωσε να ισοφαρίσει ισάριθμες όμως δεν είχε απάντηση με το 3ο γκολ που δέχτηκε στο 88'. Είχε ευκαιρίες νωρίτερα για να διεκδικήσει τη νίκη με τους Φίλιο, Θεοδωρόπουλο Αρ. Ηλιόπουλο και Κουραμπά, όμως δεν τις αξιοποίησαν.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 35' με σουτ του Φετάχου έξω από την περιοχή. Στο 53' ο Φίλιος με ωραίο σε εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή ισοφάρισε 1-1. Στο  63' ο Δ. Πολυμενέας με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή "έγραψε" 1-2. Στο 73' ο Φίλιος με ατομική προσπάθεια από τα πλάγια έφτασε στην περιοχή έκανε τη συρτή σέντρα και ο Θεοδωρόπουλος με σουτ ισοφάρισε ξανά σε 2-2 αυτή τη φορά. Στο 88'  ο Ζαφειρόπουλος ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Αν. Βαβαρούτσο και ο διαιτητής Νικολόπουλος σφύριξε πέναλτι. Ο Αν. Βαβαρούτσος το εκτέλεσε εύστοχα και διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Καντερές, Θεοδωρόπουλος, Καραχάλιος, Βεργόπουλος, Φουρναράκος, Φλέσσας, Πετσόπουλος, Ντάσης (75' Κουραμπάς), Αρ. Ηλιόπουλος (65' Μουράτι), Γυφτέας, Φίλιος.

 

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κολοκούβαρος, Γ. Βαβαρούτσος, Γκλίκα, Λυκουρέζος, Τζανετέας, Αποστολίδης, Αν. Βαβαρούτσος (90' Γιαννέας), Μανιατέας, Ηλ. Γεωργικός (46' Δ. Πολυμενέας), Ν. Γεωργικός (75' Φουρναράκος), Φετάχου.