Κυριακή, 11 Αύγουστος 2013 23:26

Επίσημη "πρώτη" για τον Α.Ο. Διαβολιτσίου

Γράφτηκε από τον


Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η "πρώτη" του Α.Ο. Διαβολιτσίου εν όψει της νέας σεζόν που θα βρει την ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

 


Οι προπονήσεις βέβαια έχουν ξεκινήσει εδώ και μία εβδομάδα, όμως σήμερα έγινε ο αγιασμός στο γήπεδο Διαβολιτσίου από τον πάτερ Κωνσταντίνο Ανδριόπουλο παρουσία πλήθος επισήμων.
Συγκεκριμένα το "παρών" έδωσε ο δήμαρχος Οιχαλίας Φίλιππος Μπάμης, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος της ΕΠΣΜ Αριστείδης Σταθόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Οιχαλίας Γιώργος Δαβίλας, Λεωνίδας Φίλος και Ηλίας Ντονάς, η αντιδήμαρχος Καλαμάτας Μαρία Οικονομάκου, ο πρώην δήμαρχος Ανδανίας Γιώργος Διαγούπης, ο α' αντιπρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης και ο αναπληρωτής γραμματέας Νίκος Λιόγας.
Μετά την τέλεση του αγιασμού πρώτος το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Δασκαλόπουλος που καλωσόρισε τους παίκτες, παλιούς και νέους και τόνισε πως πως είναι σημαντικό τα νεαρά παιδιά να κάνουν το χόμπι τους δημιουργικά. Ευχήθηκε επίσης καλή δύναμη στους προπονητές και στους παίκτες μακριά από τραυματισμούς επισημαίνοντας "να ευχαριστιέστε αυτό που κάνετε και θα πετύχετε".
Επίσης ο κ. Δασκαλόπουλος απευθυνόμενος προς τον κ. Μπάμη του υπενθύμισε πως είναι σε εκκρεμότητα ορισμένες εργασίες στο γήπεδο (κυρίως στην περίφραξη) για να πάρει την άδεια καταλληλότητας. Ακόμη τόνισε πως περιμένουν από τη δημοτική αρχή να προχωρήσει τις διαδικασίες για την κατασκευή κερκίδας στο γήπεδο.
Στη συνέχεια μίλησε ο κ. Μπάμης που υποσχέθηκε πως η δημοτική αρχή θα είναι κοντά στην ομάδα (χωρίς να αναφερθεί σε συγκεκριμένα έργα) και απευθυνόμενος στους παίκτες τους ευχήθηκε να είναι γεροί και να τιμούν τον τόπο.
"Σας εύχομαι να έχετε τύχη και υγεία. Εχετε δύο αξιόλογους προπονητές και ο στόχος σας είναι να πάτε όσο πιο ψηλά μπορείτε.
Ο ΑΟΔ έχει ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια και αυτό συνέπεσε με το γήπεδο στολίδι που διαθέτει, το οποίο αποτελεί κίνητρο για τα νεαρά παιδιά", σημείωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Αριστείδης Σταθόπουλος.