Τετάρτη, 23 Μάρτιος 2016 12:16

Πάνοπλη στην Τρίπολη η Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο του Ασπροχώματος ξεκίνησε χθες η προετοιμασία της Καλαμάτας για το δύσκολο, όσο και κρίσιμο ματς με τον Παναρκαδικό.

Ο Κώστας Καλογιαννίδης στα πλάνα που ετοιμάζει για την Τρίπολη υπολογίζει όλους τους παίκτες, καθώς εξέτισαν την ποινή τους οι Γκίνο και Λιόλιος. 

Η "Μαύρη Θύελλα" θα αγωνιστεί λοιπόν πάνοπλη και με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Κανάρη. Το ζητούμενο είναι να πανηγυρίσει και με τον Παναρκαδικό προκειμένου να μείνει στο -1 από την Ερμιονίδα, που αυτή την αγωνιστική θα πάρει τρίποντο στα χαρτιά με τον Ηρακλή Ψαχνών.  Η Ερμιονίδα είναι η ομάδα που κυνηγά η Καλαμάτα προκειμένου να αποφύγει την 5η θέση από το τέλος που οδηγεί σε υποβιβασμό. Δεν αποκλείεται βέβαια να πιάσει στην πορεία είτε τη Βάρδα, είτε τη Χαλκίδα. Οπως και να' χει πρέπει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού στις ΄έξι τελευταίες αγωνιστικές για να μείνει στη Γ' εθνική. 

 

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα με προπόνηση στις 2 το μεσημέρι στο Ασπρόχωμα. Να σημειωθεί ότι ο Παναρκαδικός είναι η πρώτη ομάδα σε εθνική κατηγορία που προπόνησε ο προπονητής της Καλαμάτας Κώστας Καλογιαννίδης, ο οποίος έχει εργαστεί ακόμα σε Αρη και ΑΕΚ Τρίπολης, αλλά και Ερμιονίδα.