Τετάρτη, 23 Μάρτιος 2016 17:14

Πρεμιέρα με πολλά γκολ στο πρωτάθλημα εργαζομένων

Γράφτηκε από τον

Με τρεις αναμετρήσεις ξεκίνησε τη Δευτέρα το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα μαζικού αθλητισμού (εργαζομένων) που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας.

Οι Μηχανικοί (φωτό) νίκησαν με 7-0 το Σύλλογο Λογιστών, η Οδός Αμφείας με 4-0 το Καφέ 'Αθως, ενώ Genesis/ Κάρβουνα Μπούνας και Υαλοτεχνική αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Η πρώτη αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη, μιας και υπάρχουν ματς τόσο σήμερα, όσο και αύριο.

Να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη του αγώνα Genesis/ Κάρβουνα Μπούνας -Υαλοτεχνική, έγινε η απονομή των μεταλλίων και των κυπέλλων στους περσινούς νικητές. Και αυτό γιατί πέρυσι ο τελικός είχε επεισοδιακό φινάλε με ένταξη και αψιμαχίες. Ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Νίκος Μπασακίδης, που έκανε τις απονομές, ευχήθηκε η φετινή διοργάνωση να έχει άλλο πνεύμα και λογική, ώστε να την ευχαριστηθούν όλοι. Θυμίζουμε ότι την πρώτη θέση πέρυσι πήρε η ομάδα Genesis/ Κάρβουνα Μπούνας (πήραν τα μετάλλια και το κύπελλο οι Καούνης, Μπούνας), τη δεύτερη οι Μηχανικοί (εκπροσωπήθηκαν στις απονομές από τους Αλευρά - Βεργινάδη) και την τρίτη η Alarms.gr ((τα μετάλλια πήρε ο Δημήτρης Φράγκος).

Η ταυτότητα των αγώνων της Δευτέρας έχει ως εξής

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ - ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 0-7

Με το… δεξί μπήκαν στο πρωτάθλημα οι Μηχανικοί  κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 7-0 το Σύλλογο Λογιστών. Τρία γκολ σημείωσε ο Λουμάκης, δύο ο Ξενάκης και από ένα οι Μαρινάκης, Δεμπεγιώτης.

Το ματς διαιτήτευσε ο Γεωργαντάς με βοηθούς τον Τάγαρη και την Ε. Τσαούση.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ: Κοντέας, Φαράντος, Δαβίλας, Ξυδέας, Κούβελας, Κοκομούζης, Πουρνάρας, Κουτσουμπός, Κότσης, Τσικρικός, Γαϊτανάρος. Στον πάγκο ήταν οι Αλεξόπουλος, Μαρινόπουλος, Δαβίλας, Λαπέας, Μπίτσος, Τριανταφυλλάκης. 

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Αλευράς, Μαρινάκης, Λουμάκης, Μάραντος, Γιαννακόπουλος, Σακκάς, Παπακωνσταντίνου, Βρυώνης, Νταγιόπουλος, Ξενάκης, Παπαευγενίου. Στον πάγκο ήταν οι Βεργινάδης, Ηρακλής, Μπλέτσας, Παναγιωτόπουλος, Αθανασάκης, Πλάγος, Δεμπεγιώτης. 

GENESIS/ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΜΠΟΥΝΑΣ - ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ 1-1

Χωρίς νικητή τελείωσε το ματς ανάμεσα στο  Genesis/ Κάρβουνα Μπούνας και την Υαλοτεχνική. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν γκολ (1-1) και βαθμούς με σκόρερ τους Κορέτα και Μπαρμπίτσα, αντίστοιχα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς τους Τάγαρη και Μιχαλόπουλο.

GENESIS/ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΜΠΟΥΝΑΣ: Χαντζής, Εκμετζίδης, Ντανταβασίλης, Γεωργιτσέας, Μάνα, Κ. Μπαχράμης, Κουτσαντώνης, Μπακέας, Κορέτα, Αθανασόπουλος, Πολίμος. Στον πάγκο ήταν οι Καούνης, Σκουρλέτης, Μαυρέας, Μπούνας, Φασουλής, Μπαχράμης, Τριαντόπουλος, 

ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ: Κουτίβας, Γιαννακόπουλος, Αντωνόπουλος, Μπιζίμης, Κορδελάκος, Τρικουράκης, Αθανασόπουλος, Κολοκοτρώνης, Γιακουμής, Μπαρμπίτσας, Μπαχράμης. Στον πάγκο ήταν οι Τσιγαρίδης, Κελαράκος, Μπαρούς, Σκλήρης. 

ΟΔΟΣ ΑΜΦΕΙΑΣ - ΚΑΦΕ ΑΘΩΣ 4-0

Νικηφόρα πρεμιέρα για την Οδό Αμφείας, μιας και επικράτησε με 4-0 του Καφέ 'Αθως. Δύο γκολ σημείωσε ο Γιάνναρης και από ένα οι Ν. Μούργος και Καρακούνος. 

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Νιάρχος με βοηθούς τους Ταβουλαρέα και Ρηγόπουλο.

ΟΔΟΣ ΑΜΦΕΙΑΣ· Πετρομανιάτης, Ηλιόπουλος, Μούργος, Σπάλας, Χαρίτος, Κοζομπόλης, Γιάνναρης, Γκότσης. Σπηλιώτης, Μίντζηρας, Λαμπρόπουλος. Στον πάγκο ήταν οι Λιάππας, .Λ. Μούργος, Θωμόπουλος, Λάσκαρης, Καρακούνος. 

ΚΑΦΕ ΑΘΩΣ: Πόταρης, Κότσης, Δεικτάκης, Κοσάρης, Μαυροειδής, Μπούνας, Μαραγκός, Μητρογιαννόπουλος, Μπελαούρης, Τρουπάκης, Πολυμενέας. Στον πάγκο ήταν οι Λιάβαρης, Ταβουλαρέας, Μπούνας, Μπίτζας, Τενέντες, Γιαννακόπουλος. 

Δύο ακόμα ματς για την 1η αγωνιστική

Σήμερα

Μπαρτσελιώμα- Ξυλοκόποι  (8.45 μ.μ.)

Καστανάς, Ρηγοπούλου, Σαμπαζιώτη

Πέμπτη

Alarms gr - Καφέ Πλάστιγγα (9.15 μ.μ.)

Ταβουλαρέας, Παπαϊωάννου, Μπότη

Ρεπό: 9ο Σύνταγμα

 

* Ολα τα ματς διεξάγονται στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης"