Πέμπτη, 24 Μάρτιος 2016 13:51

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: "Θα παίξουμε μόνο για τη νίκη", λέει ο Γεωργακλής για το ματς με Πύλο

Γράφτηκε από τον

Ο Α.Ο. Φαραί είναι μία από τις δύο ομάδες (η έτερη ο Πανθουριακός) που έχουν κερδίσει φέτος τον πρωτοπόρο της Α' τοπικής Τσικλητήρα Πύλου και το έπραξε μάλιστα εκτός έδρας (2-3 στο γήπεδο της Μεθώνης).

Το προσεχές Σάββατο οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στην Καλαμάτα σ' ένα ματς που παρουσιάζει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους φιλοξενούμενους, καθώς με διπλό θα είναι πολύ κοντά στον τίτλο. Στον αντίποδα ο Α.Ο. Φαραί  βρίσκεται στην 4η θέση και δεν έχει άγχος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορος.

"Παίζουμε με την πρώτη ομάδα της κατηγορίας, που έχει καλό ρόστερ και προπονητή. Το παιχνίδι αυτό είναι τελείως διαφορετικό από αυτό του πρώτου γύρου. Θα παίξουμε μόνο για τη νίκη, όπως κάνουμε σε όλους τους αγώνες.

Από τη στιγμή που πετύχαμε την παραμονή, στόχος είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η ομάδα δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορη σε κανένα παιχνίδι μέχρι το τέλος. Δεν ζητήσαμε χάρη από κανέναν φέτος στο πρωτάθλημα και ούτε θα κάνουμε χάρη", λέει στο "Notosport" ο Νίκος Γεωργακλής για το ματς που ξεχωρίζει στην 26η αγωνιστική.

Ο προπονητής του Α.Ο. Φαραί εκτιμά στη συνέχεια ότι η Πύλος έχει τον πρώτο λόγο για την πρώτη θέση, αλλά η μάχη για τον τίτλο δεν έχει ακόμα κριθεί.

Αγωνιστικά, η προετοιμασία για τον Τσικλητήρα ολοκληρώνεται σήμερα και η μοναδική απουσία είναι ο Λικάι που βρίσκεται για προσωπικούς λόγους στη Αλβανία. 

 

Ο Μαυροειδάκος επιστρέφει από τιμωρία, ενώ διαθέσιμος θα είναι και ο στρατευμένος Σπανός.