Πέμπτη, 24 Μάρτιος 2016 16:34

Φιάσκο η συνάντηση Κοντονή με τους "τρεις" 

Γράφτηκε από τον

Το μπαράζ αρνητικών απαντήσεων στην πρόσκληση του Σταύρου Κοντονή για συνάντηση με τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη, οδήγησε σε ματαίωση του ραντεβού.

Οι τέσσερις άνδρες επρόκειτο να συναντηθούν στις 2 μ.μ. στο γραφείο του υφυπουργού, όμως οι ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων δύο ωρών αρχικά με το «stop» από τον Ισόδωρο Ντογιάκο στον Βαγγέλη Μαρινάκη κι εν συνεχεία με τα «όχι» των Μελισσανίδη-Σαββίδη, οδήγησε σε ναυάγιο τη διαδικασία.

Η ΓΓΑ με ανακοίνωσή της επισημοποίησε τη ματαίωση της συνάντησης του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, με τους ιδιοκτήτες των τριών μεγάλων ΠΑΕ, ωστόσο μέσω αυτής εκφράζεται αισιοδοξία για νέα προσπάθεια.

Η ανακοίνωση: «Η σημερινή συνάντηση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή με τους ιδιοκτήτες των τριών μεγάλων ΠΑΕ (ΑΕΚ,ΠΑΟΚ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), για τους λόγους που είναι γνωστοί, αλλά που πρέπει περαιτέρω να διευκρινιστούν, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Η συζήτηση που θα αφορούσε την χάραξη κοινών πολιτικών και όχι εξεύρεση προσώπων για την στελέχωση των αρχών του ποδοσφαίρου -όπως λανθασμένα αναφέρεται- και η οποία θα είχε ως αντικειμενικό στόχο την άμβλυνση των αντιθέσεων και την ακύρωση ενός κλίματος πολέμου, θα ήταν μια πρώτη προσπάθεια και μία καλή αρχή, ώστε να απεγκλωβιστεί το πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο από την σημερινή κατάσταση.

Ωστόσο, η ήδη υπάρχουσα και δημόσια εκπεφρασμένη -μέσω επίσημων ανακοινώσεων και δηλώσεων- πρόθεση και των τριών ιδιοκτητών για τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την προάσπιση της δημόσιας τάξης, την πάταξη της βίας στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς και τη διαμόρφωση νέων δεδομένων στην επιχειρηματικότητα του αθλήματος, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε σταθερά και αποφασιστικά στον δρόμο της σύγκλισης, του εκσυγχρονισμού, της διαφάνειας και της πλήρους αναγέννησης του ποδοσφαίρου.»

Πηγή: sentragoal.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ