Δευτέρα, 12 Αύγουστος 2013 19:41

Ξεκίνησε προετοιμασία το Ασπρόχωμα με έμπειρο ρόστερ για να κάνει πρωταθλητισμό

Γράφτηκε από τον



Ψηλά έχει τοποθετηθεί ο πήχης για την ομάδα του Ασπροχώματος εν όψει της παρουσίας της στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής μετά από τρία χρόνια στην πρώτη κατηγορία του νομού.

 

Δεν θα μπορούσε να γίνει άλλωστε διαφορετικά από τη στιγμή που έμεινε ο βασικός κορμός από το περσινό ρόστερ και συνάμα η ομάδα μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει στη φυσική της έδρα που διαθέτει πλέον πλαστικό χλοοτάπητα.
Η "πρώτη" λοιπόν του Ασπροχώματος έγινε σήμερα το απόγευμα στο "Olympico" στη Νέα Είσοδο και περιελάμβανε τη διανομή του αθλητικού υλικού στους ποδοσφαιριστές και μια χαλαρή προπόνηση. Το "παρών" έδωσε ο πρόεδρος Γιάννης Ηλιόπουλος μαζί με ορισμένους διοικούντες, ενώ στον πάγκο θα κάθεται ο Πέτρος Χιώτης με συνεργάτη τον Στέλιο Παπαδόπουλο.
Οι προπονήσεις θα διεξάγονται καθημερινά στο αθλητικό κέντρο "Olympico" μέχρι και τις 20 Αυγούστου, αφού την επομένη θα παραδοθεί επίσημα στην ομάδα το δημοτικό γήπεδο Ασπροχώματος. Τότε στα εγκαίνια θα γίνει και η επίσημη "πρώτη" με την τέλεση του αγιασμού.
Το Ασπρόχωμα έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής πέντε ποδοσφαιριστές, τους τερματοφύλακες Αθανασόπουλο (θα είναι και προπονητής τερματοφυλάκων) Καντερέ, τους αμυντικούς Βεργόπουλο και Ηλιόπουλο και τον επιθετικό  Κ. Κατράνη. Βέβαια το ρόστερ δεν έχει κλείσει και είναι δεδομένο πως θα γίνουν ακόμη 2-3 προσθήκες. Παράλληλα ενίσχυση υπήρξε και στα διοικητικά, μιας και στο συμβούλιο μπήκαν τέσσερις παλιοί παίκτες της ομάδας, οι Νίκος Νίκας, Γιάννης Διαμαντόπουλος, Νίκος Βρυώνης και Παναγιώτης Μπαστακός.
Μιλώντας για τη νέα σεζόν ο προπονητής Πέτρος Χιώτης δεν κρύφτηκε και μίλησε ξεκάθαρα για πρωταγωνιστικούς στόχους: "Ξεκινάμε με αισιοδοξία τη χρονιά που θα είναι ιδιαίτερη εξαιτίας της επιστροφής της ομάδας στη φυσική της έδρα.
Ο στόχος μας είναι να κάνουμε πρωταθλητισμό και να τερματίσουμε στις πρώτες θέσεις. Αλλωστε το Ασπρόχωμα είναι μια ομάδα με ιστορία, που διαθέτει καλό ρόστερ με έμπειρους ποδοσφαιριστές, ενώ θα πάρουμε ώθηση και από το γήπεδο".

Το ρόστερ
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Βαγγέλης Κονταξής, Κώστας Καντερές, Δημήτρης Αθανασόπουλος
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Εράλ Μουράτι, Ηρακλής Ζαφειρόπουλος, Χαρίλης Φουρναράκος, Αλέξανδρος Καραχάλιος, Παναγιώτης Βεργόπουλος, Κώστας Ηλιόπουλος, Παναγιώτης Κατράνης
Παντελής Δούβας
ΜΕΣΟΙ
Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Παναγιώτης Τσίρμπας, Αρης Ηλιόπουλος, Νίκος Δημητρίου, Κώστας Φρέσκος, Βασίλης Κόκκαλης, Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Αντώνης Φίλιος, Βασίλης Παναγιωτόπουλος, Κώστας Κατράνης