Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2016 13:19

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΜΙΣΟΣ 0-0: Ταφόπλακα στις ελπίδες για τίτλο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΜΙΣΟΣ 0-0: Ταφόπλακα στις ελπίδες για τίτλο

Εκτός διεκδίκησης του τίτλου στην Α' τοπική έμεινε ουσιαστικά ο Πάμισος μετά το στείρο 0-0 χθες με τον Πανθουριακό στο γήπεδο του Κορδία. Ενα αποτέλεσμα που είναι δίκαιο βάσει της συνολικής εικόνας των δύο ομάδων, σε ένα ματς μέτριο έως κακό ποιοτικά με λίγες καλές στιγμές. 

 

Η ομάδα του Κώστα Κλάδη εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και χωρίς σχέδιο, φαντασία και καλή κυκλοφορία πέταξε δύο βαθμούς. 

Πλέον είναι στο -8 από την κορυφή που είναι η Πύλος και απέχει δύο βαθμούς από την δεύτερη Κυπαρισσία, οπότε έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για τον τίτλο στις 4 αγωνιστικές που απομένουν.

Εκοψε βαθμούς και από τους 3 πρωτοπόρους

Από την άλλη η ομάδα της Θουρίας αν και αδιάφορη έβαλε δύσκολα στους νησιώτες και έγινε η πρώτη ομάδα που κόβει βαθμούς και από τους τρεις πρωτοπόρους. Συγκεκριμένα ο Πανθουριακός έχει κερδίσει 5-1 τον Τσικλητήρα, έχει πάρει διπλό 0-1 στην Κυπαρισσία και χθες αναδείχθηκε ισόπαλος δίχως τέρματα με τον Πάμισο.

Ο αγώνας στο πρώτο 20λεπτο είχε αργό τέμπο, με πολλές λάθος μεταβιβάσες. Στο 17' ο Χελάς βρήκε στην περιοχή τον Τουρλίδα που άργησε χαρακτηριστικά να σουτάρει από ευνοϊκή θέση, με τον Πιχιγιόνι να παραχωρεί κόρνερ.

Δύο καλές στιγμές για Πανθουριακό 

Μετά το 20' οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία και με τους Ηλιόπουλο, Ζάκκα και Ντ. Βασιλόπουλο σε καλή ημέρα έχασαν δύο καλές ευκαιρίες.

Στο 25' ο Ηλιόπουλος βρήκε κάθετα τον Β. Βασιλόπουλο που έπιασε το διαγώνιο σουτ με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Γ. Αργυρόπουλου άγγιξε το γκολ...

Ο Ζάκκας σέντραρε και ο Κωνσταντόπουλος στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά, όμως πάνω στη γραμμή ο Μωράκης με τάκλιν αποσόβησε ένα σίγουρο γκολ και ενώ ο Κωνσταντακόπουλος ήταν εξουδετερωμένος.

Δοκάρι στο 41' με Τζανετέα

Το ημίχρονο έκλεισε με την πρώτη και τελευταία κλασική φάση του Παμίσου στο ματς... Ηταν το 41' όταν ο Τζανετέας έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.

Λίγα πράγματα  στο β' μέρος 

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε με τον Πάμισο να είναι μπλοκαρισμένος, αδυνατώντας να βγάλει φάσεις και την ομάδα της Θουρίας να κρατά εύκολα το μηδέν, όντας άριστα στημένη στον αγωνιστικό χώρο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Ανδρέου. 

Μάλιστα ο Πανθουριακός ήταν που είχε δύο καλές στιγμές για να πάρει το τρίποντο... Στο 75' ο Ντ. Βασιλόπουλος έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε τον Κωνσταντακόπουλο που έδιωξε σε κόρνερ.

Το κόρνερ εκτέλεσε ο Ζάκκας με τον Ηλιόπουλο να πιάνει την κεφαλιά και τον Φιλόπουλο να διώχνει με το κεφάλι πριν τη γραμμή.

Στο 80' ο Πάμισος απείλησε για πρώτη φορά στο β' μέρος όταν ο Κουρούπης βρήκε τον Χελά που πήρε την κεφαλιά όμως ο Ανδρέου μπλόκαρε εύκολα.

Μέχρι το φινάλε οι νησιώτες έψαξαν το γκολ ανορθόδοξα και δεν δημιούργησαν άλλη φάση.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Νίκα και των βοηθών του Καρβούνη και Σκόρδου.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Ανδρέου, Παντσιώτης, Κωνσταντόπουλος, Β. Σεφεράσι, Πιχιγιόνι, Ηλιόπουλος, Β. Βασιλόπουλος, 

Ντ. Βασιλόπουλος (84' Ροβολής), Α. Σεφεράσι (90' Βλάχος), Ζάκκας (80' Χαραλαμπόπουλος), Καράμπελας. 

ΠΑΜΙΣΟΣ: Κωνσταντακόπουλος, Γ. Τρίψας, Χ. Τρίψας, Κορομηλάς, Φιλόπουλος, Μωράκης, Τζανετέας, Κουρούπης, Χελάς, Τουρλίδας (50' Γεωργιόπουλος), Ηλιόπουλος.