Δευτέρα, 12 Αύγουστος 2013 20:49

Με στόχο την 8άδα άρχισε η Ομόνοια

Γράφτηκε από τον

Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπήκαν από σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, κάνοντας την πρώτη τους προπόνηση στο δημοτικό γήπεδο "Γιώργος Λουκαρέας".
Η Καλαματιανή ομάδα πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα περίοδο, όπου έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός και στη συνέχεια οι παίκτες μοιράστηκαν το αθλητικό υλικό,, καθώς και το πρόγραμμα της προετοιμασίας, αλλά και των φιλικών και επίσημων αγώνων (για το κύπελλο), μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.
Σήμερα ο προπονητής της Ομόνοιας Σωτήρης Μπουραντώνης με τους συνεργάτες του Βασίλη Παναγιωτόπουλο και Ντίνο Δημητρακόπουλο, υπέβαλαν τους ποδοσφαιριστές στην πρώτη προπόνηση.
Η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί στο "Γ. Λουκαρέας", ενώ το φετινό έμψυχο δυναμικό της Ομόνοιας απαρτίζουν οι Θεόδωρος Σταθάς, Νίκος Ξανθάκης, Παναγιώτης Γιαννούλης (τερματοφύλακες), Θανάσης Αγάλος, Μανώλης Αγάλος, Βαγγέλης Γυφτέας, Γιάννης Κάππος, Νίκος Κολόζης, Δημήτρης Κοστρίβας, Κώστας Κοστρίβας, Δημήτρης Κωστόπουλος, Ελτον Ντέρτζια, Νίκος Σπυρόπουλος, Κώστας Φιλανδριανός (αμυντικοί), Γιώργος Ασημακόπουλος, Κώστας Κορομηλάς, Αργύρης Κουραμπάς, Χρήστος Ντάσης, Σύλιαν Ντόκο, Σπύρος Παπαδάκος, Παναγιώτης Σταματόπουλος (μέσοι), Ηλίας Γεωργίκος, Γιώργος Δρογγίτης, Γιώργος Καλογερόπουλος, Γιάννης Καναβός, Παναγιώτης Μπουραντώνης, Τάσος Σκόκος και Διονύσης Χανδρινός.
Οπως σημείωσε σε σύντομη δήλωση του στο "Notos", ο προπονητής της Ομόνοιας Σωτήρης Μπουραντώνης: «Στόχοι μας είναι η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πλασαριστεί στις πρώτης θέσεις της βαθμολογίας, να είμαστε μέσα στην πρώτη 8άδα. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, καθώς συμμετέχουν πολλές αξιόλογες ομάδες της Μεσσηνίας».
Π.Π.