Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2016 13:46

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 3-0: Ανετη νίκη με ωραίο ποδόσφαιρο

Γράφτηκε από τον

Με ένα γκολ στο πρώτο μέρος και δύο στο δεύτερο η Κυπαρισσία επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 του Αστέρα Αρφαρών και παρέμεινε 6 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Τσικλητήρα, 4 αγωνιστικές για το φινάλε της Α' τοπικής.

Μάλιστα ο ΑΟΚ έμεινε μόνος στη 2η θέση μετά την ισοπαλία του Παμίσου με τον Πανθουριακό και θα τα παίξει όλα για όλα σε μία εβδομάδα στην Πύλο. Από την άλλη η ομάδα του Στ. Βανικιώτη υπέστη μια φυσιολογική ήττα. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5' ο Αργυρόπουλος με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Γιαννόπουλου. Ο ΑΟΚ είχε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τους Παπαγεωργίου (δοκάρι στο 17'), Γεωργιόπουλο και Μοντεσάντο. Ομως στο δεύτερο μέρος πέτυχε άλλα δύο γκολ, προσφέροντας και θέαμα στους φίλους του. Το 2-0 έγινε στο 68' μετά από σέντρα του Ανδρουτσή και κεφαλιά πάσα του Παπαγεωργίου, ο Γεωργιόπουλος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 77' με σουτ έξω από την περιοχή του Παπαγεωργίου, που έφτασε τα 14 γκολ στο πρωτάθλημα. 

Διαιτητής ήταν ο Μπλάνας και βοηθοί οι Ζαρακοβίτης και Παναγιωτόπουλος.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Καπετανάκης, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Φράγκος, Γαργαρώνης, Δημητρουλόπουλος, Αργυρόπουλος (72' Μιτρόφ), Γεωργιόπουλος (80' Κωνσταντόπουλος), Ντιόπ, Παπαγεωργίου, Μοντεσάντος (63' Κόλλιας).

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Κατσαρέας, Στ. Φέστας (75' Στρατής), Τσιλίκος, Κ. Φέστας, Καρύδης, Λυμπιώτης (78' Ισούφι), Π. Καπόγλης, Καρατζούλιας, Γιαννακόπουλος, Γιαννακούντζος, Χαραλαμπόπουλος.