Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2016 13:59

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 3-0: Κοντά στην παραμονή με όπλο την έδρα

Γράφτηκε από τον

Με όπλο την έδρα ο Τέλλος Αγρας πήρε τη νίκη με το επιβλητικό 3-0 επί της Σπερχογείας και έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην Α' τοπική.

Οι "ερυθρόλευκοι" πέτυχαν την 8η νίκη τους στους Γαργαλιάνους (και δεύτερη συνεχόμενη με τριάρα), εκεί όπου είναι πολύ δυνατοί και έχουν μαζέψει τους 26 από τους 28 βαθμούς τους!

Ο Αγρας έφτασε λοιπόν τους 28 βαθμούς και είναι έξι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, σε αντίθεση με την Σπερχογεία που έμπλεξε για τα καλά σε... περιπέτειες.

Οι "Ταύροι" γνώρισαν την τέταρτη σερί ήττα και είναι μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την 14η θέση.

Το σκορ άνοιξε στο 25' όταν μετά από έξοχη ατομική ενέργεια του Παναγιωτόπουλου που πέρασε δύο παίκτες και έκοψε την μπάλα για τον Σωτηρόπουλο, ο οποίος με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Θ. Λακριντή ήταν ανώτερη και έβαλε άλλα δύο γκολ... Στο 64' ο Χατζηπαναγιώτης έκανε τη συρτή σέντρα, 

ο Μπουρλάκης άφησε έξοχα την μπάλα κάτω από τα πόδια του για τον Σώκαλη και ο τελευταίος με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0.

Στο 67' το σουτ του Γεωργαντά σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 75' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Φίλαϊ για έντονη διαμαρτυρία προς τον διαιτητή Αλεξέα.

Στο επόμενο λεπτό ο Σώκαλης έστειλε με φάουλ την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και ο Μπουρλάκης πήρε το... ριμπάουντ και με γυριστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητής ήταν ο Αλεξέας και βοηθοί οι Λάμιας και Καστανάς.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Τσαμπάς, Πότσης, Ξυδιάς, Νικολακόπουλος, Γεωργόπουλος, Ανδρώνης, Σώκαλης (82' Γκότσης), Μπουρλάκης, Παναγιωτόπουλος, Σωτηρόπουλος (63' Σταματελόπουλος), Χατζηπαναγιώτης (80' Μπολούν).

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Παπανικολόπουλος (80' λ. τρ. Κουμούτσος), Ε. Δωδεκάτος, Δικαίος, Φίλαϊ, Ζουμπόπουλος, Γ. Δωδεκάτος (60' Γεωργαντάς), Παγώνης, Γ. Ν. Γιακουμής (46' Κουλόπουλος), Δημητρίου, Χριστόπουλος.