Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2016 14:13

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 1-0: Το γκολ του Παπαδέα στο 83' έκρινε το ματς

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 1-0: Το γκολ του Παπαδέα στο 83' έκρινε το ματς

Το γκολ του Παναγιώτη Παπαδέα στο 83' έκρινε τη χθεσινή καλαματιανή συνάντηση, στο "Γ. Λουκαρέας" ανάμεσα στον Ολυμπιακό Καλαμάτας και τον Μεσσηνιακό (1-0).

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός με απευθείας φάουλ σχεδόν από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, πέρασε την μπάλα κάτω από το ανθρώπινο "τείχος" και την έστειλε στην αριστερή γωνία της εστίας του Λυμπεροπούλου, που έπεσε στην πορεία της, αλλά δεν μπόρεσε να γλιτώσει το γκολ.

Γενικά το παιχνίδι "έγερνε" στην ισοπαλία με τις δύο ομάδες να προσέχουν πιο πολύ την άμυνά τους και επιθετικά είχαν λίγες προσπάθειες για να σκοράρουν. Σίγουρα ο Μεσσηνιακός είχε περισσότερη ανάγκη τους βαθμούς, όμως στις φάσεις που έκαναν οι παίκτες του στη διάρκεια του ματς δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Από την άλλη οι "ερυθρόλευκοι" με το τρίποντο που πήραν και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Εθνικού Μελιγαλά και την ήττα του Α.Ο. Φαραί πέρασαν μόνοι στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Οι κυριότερες φάσεις

Στο 9' ύστερα από ατομική προσπάθεια ο Ν. Εμμανουήλ μπήκε στην αντίπαλη περιοχή έκανε το διαγώνιο σουτ όμως η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το κάθετο, ενώ στην πορεία της κινήθηκε ο Μανωλόπουλος που δεν κατάφερε με προβολή να σκοράρει. Στο 20' σουτ του Κολιού λίγο έξω από την περιοχή ο Σκαλαίος εκτινάχθηκε στην αριστερή του γωνία και με τα χέρια απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Στο 63' ο Αναγνωστόπουλος εκτέλεσε φάουλ από πλάγια προσπαθώντας να αιφνιδιάσει τον Σκαλαίος, ο οποίος έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε με τα χέρια σε κόρνερ. Στο 71' ο Μερκούρης με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή έκανε το διαγώνιο σουτ για να πέσει στη δεξιά του γωνία ο Σκαλαίος και να αποκρούσει, ενώ θα μπορούσε να γυρίσει την μπάλα στην περιοχή για τους Μανωλόπουλο και Ν. Εμμανουήλ.

Αλλες ευκαιρίες είχαν οι Αρβανίτης (80' μακρινό σουτ) και Μερκούρης (93' διαγώνιο συρτό σουτ).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς διαιτητές τους Σερεμέτη και Τσίρμπα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λυμπερόπουλος, Στ. Μπάλλας, Μαρούδας, Πολυμενέας, Γ. Μπάλλας, Αργάνης, Παπαδέας (88' Μαγουλιανίτης), Κολιός, Θεοδωρόπουλος (73' Καρλαύτης), Τσαναλίας, Αναγνωστόπουλος (81' Τσεκάνι).

 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σκαλαίος, Σταματελόπουλος, Αρβανίτης, Κουλουράς, Πετρόγιαννης, Παπανικολόπουλος, Μανωλόπουλος (72' Χρ. Εμμανουήλ), Παυλέας, Μερκούρης, Ν. Εμμανουήλ, Κριτσωτάκης (87' Καγιανάς).