Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2016 17:48

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 2-2: Ισοφάρισαν στο 88' οι φιλοξενούμενοι και διατήρησαν το προβάδισμα ανόδου

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 2-2: Ισοφάρισαν στο 88' οι φιλοξενούμενοι και διατήρησαν το προβάδισμα ανόδου

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι ανάμεσα στον Ακρίτα Κορώνης και την Α.Ε. Αβίας, δύο από τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο στην Α' τοπική.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με 2-0, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να απαντήσουν και να αποσπάσουν το βαθμό της ισοπαλίας.

Η ομάδα της Κορώνης θα μπορούσε να έχει πάρει τους βαθμούς, αν ο Μουτζούρης είχε βρει δίχτυα και σε άλλες ευκαιρίες που είχε, καθώς και ο Τσάνι, όπως επίσης και στις δύο φάσεις, όπου η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Με το παραπάνω αποτέλεσμα, η ομάδα του Κάμπου παραμένει στην προνομιούχο 3άδα, έχοντας δύο πόντους περισσότερους από τον Ακρίτα, ο οποίος παρέμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Δοκάρια και γκολ

Στο 2' ο Αν. Μάραντος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 30' ο Μουτζούρης ύστερα από ατομική προσπάθεια και σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 48' ο Τσάνι με πλασέ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 55' ο Μουτζούρης αξιοποίησε την ωραία κάθετη πάσα του Σαρέλα, μπήκε στην περιοχή και με σουτ έκανε το 2-0. Στο 67' από κόρνερ του Ηλ. Γεωργίκου ο Δ. Πολυμενέας με κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Στο 86' κεφαλιά πάσα του Δ. Πολυμενέα στον Φετάχου, αυτός με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σπυρόπουλος, Σαρέλας, Κουτσολίας, Ι. Κουτσουμπός, Δ. Κουτσουμπός, Τσάνι, Κ. Μάραντος, Αν. Μάραντος, Μουτζούρης, Μπόκολος, Φωτεινάκης.

 

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κολοκούβαρος, Γ. Βαβαρούτσος, Φουρναράκος, Λυκουρέζος, Τζανετέας, Αποστολίδης, Αν. Βαβαρούτσος, Μανιατέας, Φετάχου (87' Γιαννέας), Δ. Πολυμενέας, Ν. Γεωργίκος (46' Ηλ. Γεωργίκος).