Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2016 19:19

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-2: Ζωντανός για την παραμονή

Γράφτηκε από τον

Τις ελπίδες του για παραμονή στην Α1 τοπική διατήρησε ο Ηρακλής Καλαμάτας, που πέρασε με νίκη από το γήπεδο της Πύλου, κερδίζοντας με 2-0 τον Χανδριναϊκό.

Οι νικητές σημείωσαν και τα δύο γκολ στο β' μέρος και σε διάστημα 7 λεπτών. Συγκεκριμένα στο 70' ο Β. Πανταζής με πλασέ έκανε το 0-1 και στο 77' ο Καραγιάννης με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-2.

Οι γηπεδούχοι, αν και δημιούργησαν καλές φάσεις για γκολ, κυρίως με τον Κοντό (η πιο αξιόλογη στο 75'), δεν κατόρθωσαν να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη τύχη στο παιχνίδι, αν στο 15' ο διαιτητής Αλεξέας τους έδινε πέναλτι σε ανατροπή του Ι. Κατσιγιάννη από αμυντικό.

Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι στο 91' ο Δ. Κατσιγιάννης αντίκρισε την μπλε κάρτα γιατί εφάρμοσε το Fair Play.

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Γιαννόπουλος, Λίτο, Κόντι, Καρανταράκης, Δ. Κατσιγιάννης, Ζωγόπουλος, Φωτόπουλος (80' Κοκάι), Ι. Κατσιγιάννης, Σαχινάϊ, Μεμά (66' Κοντός), Γιάνναρης (73' Καλδής).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κ. Παπαδέας, Μουρούφας (76' Λίνας), Π. Πανταζής, Τζ. Παπαδέας, Γεωργακόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Καραγιάννης, Γ. Παπαδέας, Σπαντιδέας, Β. Πανταζής, Γιαννουκάκης (90' Ζαφειρόπουλος).

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ