Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2016 19:44

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - ΟΜΟΝΟΙΑ 3-1: Αγκαλιά με την παραμονή

Γράφτηκε από τον

Πολύτιμο τρίποντο πήρε προχθές στην έδρα του ο Απόλλων Πεταλιδίου, που κέρδισε την Ομόνοια με 3-1 και είναι μαθηματικά σίγουρος για παραμονή, αν πέσουν δύο ομάδες.

Θα προσπαθήσει βέβαια να μείνει πάνω και από την 12η θέση, ώστε να είναι βέβαιος ότι θα μείνει ακόμη και αν πέσουν τρεις ομάδες. Κάτι που θα συμβεί αν η Καλαμάτα υποβιβαστεί από την Γ' εθνική και ταυτόχρονα δεν ανέβει στην Γ' εθνική ο πρωταθλητής της Α' τοπικής. 

Η Ομόνοια και σε αυτό το παιχνίδι παρατάχθηκε με νεανικό σχήμα, 10 νεαροί και ο μόνος μεγάλος ήταν ο Σπυρόπουλος, είχε καλή παρουσία, αλλά δεν ευτύχησε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Ισως να το είχε καταφέρει αν στο 78' ο Μπεκιάρης δεν έκανε σωτήρια επέμβαση (στο "Γ") σε σουτ του Αγγελή, ο οποίος μαζί με τον Δρογγίτη είχαν δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Στη θέση του βασικού τερματοφύλακα (για 1η φορά) αγωνίστηκε ο 15χρονος Παναγιώτης Γιαννούλης (2η συμμετοχή, καθώς έπαιξε αλλαγή στο προηγούμενο ματς στη θέση του Μέτσου, που είχε αποβληθεί). Ως αλλαγή αγωνίστηκαν άλλοι δύο 15χρονοι ο Γιάννης Αντωνακόπουλος (1η συμμετοχή) και ο Σεμπάστιαν Τζίκα (έχει ξαναπαίξει).

Γκολ - δοκάρι

Στο 6' πάσα του Τάφα στον Σπυρόπουλο, αυτός με σουτ από το ύψος του πέναλτι σχεδόν "έγραψε" το 0-1. Στο 47' ο Δ. Κορμπής βγήκε τετ-α-τετ με τον Γιαννούλη τον απέφυγε και με πλασέ ισοφάρισε 1-1. Στο 65' από κόρνερ του Α. Χρονόπουλο, με κεφαλιά επιχείρησε να διώξει αμυντικός και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 85' μπροστινή μπαλιά του Ξαρχάκου για τον Δ. Κορμπή, Γιαννούλης και Δ. Κοστρίβας μπερδεύτηκαν και ο επιθειτκός του Απόλλωνα με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 2-1. Στο 92' από κόρνερ του Α. Χρονόπουλου ο Δ. Κορμπής με πλασέ σημείωσε το τελικό 3-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Μπεκιάρης, Ε. Χρονόπουλος, Α. Χρονόπουλος, Χούτος, Γιαννόπουλος (75' Αλεξανδρόπουλος), Στασινός, Κ. Κορμπής, Μπογκντάνι, Δ. Κορμπής, Ξαρχάκος, Κοστόβ (60' Αρ. Δαμήλος).

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Γιαννούλης, Ταπεινός, Πέτροβας, Δ. Κοστρίβας, Μπάλλας, Τάφα, Δρογγίτης, Πετριτάι, Μπακλαβάς (80' Αντωνακόπουλος), Αγγελής (80' Τζίκα), Σπυρόπουλος (75' Κατσίβας).