Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 19:57

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 1-0: Μεγάλη νίκη με Σπηλιώτη

Γράφτηκε από τον
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 1-0: Μεγάλη νίκη με Σπηλιώτη

Σημαντικό βήμα στην προσπάθειά του για παραμονή στην κατηγορία έκανε προχθές ο Νέος Αρις, που νίκησε εντός έδρας με 1-0 το Ασπρόχωμα.

Το γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε στο 69' ο Ι. Σπηλιώτης με πλασέ μέσα από την περιοχή αξιοποιώντας τη σέντρα του Β. Αναστασόπουλου. 

Από εκεί και πέρα, το Ασπρόχωμα προσπάθησε για την ισοφάριση ή ακόμη και τη νίκη, αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει κάποια από τις ευκαιρίες που είχαν οι Λέκκας (2), Φίλιος, Κουραμπάς και Ηλ. Φλέσσας. Στα θετικά όμως είναι η εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι νεαροί παίκτες της ομάδας Λέκκας, Γυφτέας, Δ. Αναστασόπουλος, Παχτίτης, οι οποίοι θα πάρουν ευκαιρίες και στα επόμενα ματς, καθώς αποτελούν και το μέλλον της ομάδας.

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Ρουμελιώτης, Πλέκης, Κωστόπουλος, Αρβανιτίδης, Καπόγλης, Κατσιμαγκλής (62' Ι. Σπηλιώτης), Β. Αναστασόπουλος, Σταυριανέας, Ι. Σκαλιώτης, Καραματσούκης (82' Κάλελης), Μπάκας (34' Κ. Φλέσσας).

 

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Καντερές, Μουράτι, Ζαφειρόπουλος, Βεργόπουλος, Ηλ. Φλέσσας, Δ. Αναστασόπουλος, Πετσόπουλος (58' Φουρναράκος), Κουραμπάς (81' Παχτίτης), Φίλιος, Λέκκας, Γυφτέας.