Δευτέρα, 12 Αύγουστος 2013 20:58

Με Ολυμπιακό Καλαμάτας (21/8) το πρώτο φιλικό παιχνίδι της "Μαύρης Θύελλας", επιστρέφει ο Καντούτσης

Γράφτηκε από τον

Στην δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας της μπήκε σήμερα η Καλαμάτα και το τεχνικό τιμ προσπαθεί πλέον να καταρτίσει το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων.
Σήμερα λοιπόν έγινε γνωστό ότι το πρώτο φιλικό της ομάδας θα γίνει στις 21 Αυγούστου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.


Συνολικά θα διεξαχθούν 7-8 φιλικά παιχνίδια, εκ των οποίων 2-3 θα γίνουν απέναντι σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.
Οι σχετικές επαφές έχουν γίνει από τους ανθρώπους της Καλαμάτας που περιμένουν την τελική απάντηση από 2-3 ομάδες για να ανακοινώσουν το πρόγραμμα των φιλικών τους.

Δοκιμάζει τον Γεωργακόπουλο

Από εκεί και πέρα, σήμερα η προπόνηση έγινε και πάλι στο Δημοτικό Στάδιο και συμμετείχε δοκιμαστικά ο Γεωργακόπουλος. Πρόκειται για νεαρό παίκτη από την Αθήνα ο οποίος έχει παίξει και στον Βύζαντα Μεγάρων.
Η Μεσσηνιακή ομάδα απέκτησε τις προηγούμενες μέρες τους Ιταλούς Οντσβόνγκ και Τσιρίλο καθώς και τον έμπειρο μέσο Αλέκο Καραχάλιο, ο οποίος έχει παίξει σε επαγγελματικές κατηγορίες με την Καλλιθέα, τον Απόλλωνα και τον Πανηλειακό.

Επιστρέφει ο Καντούτσης

Στο μεταξύ, ευχάριστα είναι τα νέα για τον Τάσο Καντούτση. Οπως είχαμε γράψει από την προηγούμενη εβδομάδα, η Καλαμάτα είχε ζητήσει τον εκ νέου δανεισμό του από τον Ατρόμητο, κάτι που δέχτηκε η ομάδα του Περιστερίου. Ετσι ο παίκτης αναμένεται την Τρίτη στην Καλαμάτα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση.
Ετσι  - με δεδομένη και την απόκτηση του Βέλγου κεντρικού αμυντικού Ντία Αλιού - οι θέσεις της άμυνας έκλεισαν και δεν θα αποκτηθεί ο Θωμάς Μπιμπίρη. Τις επόμενες μέρες τοι βάρος θα πέσει στην ανεύρεση τερματοφύλακα…