Τρίτη, 29 Μάρτιος 2016 17:51

Με 8 Μεσσήνιους η αποστολή της περιφερειακής ομάδας

Γράφτηκε από τον

Η ομάδα νέων της 11ης Περιφέρειας (Μεσσηνία, Αρκαδία, Λακωνία) νίκησε στο πρώτο ματς στις 16 Μαρτίου στην Καλαμάτα με 3-1 την αντίστοιχη ομάδα της 12ης Περιφέρειας (Αργολίδα, Κορινθία, Δυτ. Αττική) και έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων νέων.

Η ρεβάνς έχει οριστεί για αύριο Τετάρτη στις 2 το μεσημέρι στο γήπεδο της Νέας Περάμου. Η αποστολή θα αναχωρήσει την Τετάρτη στις 8 το πρωί από το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας στον Κορδία. Σε αυτήν βρίσκονται 8 Μεσσήνιοι, ενώ υπεύθυνος της 11ης Περιφέρειας είναι ο προπονητής των μικτών ομάδων της ΕΠΣΜ Παναγιώτης Δρούγας, 

Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΜ Αγγελος Γεωργόπουλος, ο τεχνικός διευθυντής της ΕΠΣΜ Αγγελος Σκαφιδάς, ο φυσιοθεραπευτής Θ. Ασημακόπουλος και ο σκάουτερ Αλέκος Τσατάς. Οι παίκτες από την Αρκαδία και τη Λακωνία θα πρέπει να βρίσκονται στις 9.30 το πρωί στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Τρίπολης  έχοντας μαζί τους και τα δελτία Αθλητικής Ιδιότητας.

Από τη Μεσσηνία έχουν κληθεί οι Παναγιώτης Μπαχράμης, Νίκος Συρμπόπουλος, Γιώργος Τσιλιγωνέας, Λεωνίδας Δεδούσης, Παναγιώτης Μπαζάνης, Γιάννης Σαρδέλης, Ορέστης Αντεμάι και Αλέξανδρος Παπαδήμος.

Από την Αρκαδία οι Ευάγγελος Δρανιάς, Ευάγγελος Παπαδόπουλος, Πέτρος Σακελλαράκης, Χρήστος Τσουμπλέκας. Και από τη Λακωνία οι: Στέλιος Φραντζέσκος, Ευάγγελος Παπαστάθης, Παναγιώτης Στούμπος, Στέλιος Κουτσοβασίλης, Δημήτρης Μαλτέζος και Χρήστος Απαλοδήμας. 

 

Ο Παναγιώτης Δρούγας μιλώντας στο "Notosport" είπε ότι έχει μεγάλη εμπιστοσύνη  στους παίκτες και ότι η πρόκριση αν έρθει,  θα είναι μεγάλη επιτυχία, μιας και η Περιφέρεια στις καλύτερες της Ελλάδας.