Τρίτη, 29 Μάρτιος 2016 18:38

Οι Μικτές Μεσσηνίας είδαν την Εθνική με το Μαυροβούνιο

Γράφτηκε από τον

 

Τον φιλικό αγώνα της Ελλάδας με το Μαυροβούνιο που έγινε την Πέμπτη 24 Μαρτίου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές των μικτών ομάδων παίδων και νέων της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

 

Αυτό ήταν το... δώρο της διοίκησης της ΕΠΣΜ, προς τους νεαρούς παίκτες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα αντίστοιχα πρωταθλήματα προεπιλογής εθνικών ομάδων παίδων και νέων. Οι νεαροί είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, που βλέπουν από την τηλεόραση, είτε αγωνιζόμενους στις ομάδες τους, είτε με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και παράλληλα είχαν την ευκαιρία να τους θαυμάσουν από κοντά, αλλά και να τους συμπαρασταθούν έστω και αν το ματς ήταν φιλικού χαρακτήρα.

Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης, ο οποίος συνόδευσε τους νεαρούς παίκτες με τους συνεργάτες του στη διοίκηση Άγγελο Γεωργόπουλο, Ηλία Αλεξανδρόπουλο, τον τεχνικό διευθυντή Άγγελο Σκαφιδά, τον σκάουτερ Αλέκο Τσατά και τον ενωσιακό προπονητή Παναγιώτη Δρούγα (φωτό πριν την αναχώρηση στο γήπεδο του Κορδία).

 

Η αντιπροσωπεία των μικτών κάθισε στο χώρο της κερκίδας μπροστά από τα δημοσιογραφικά θεωρεία, ενώ είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και τον Φιλιατρινό στην καταγωγή πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Νίκο Λυμπερόπουλο.