Τρίτη, 29 Μάρτιος 2016 19:00

ΠΑΜΙΣΟΣ: Μόνο μαθηματικές οι ελπίδες για τίτλο μετά τη νέα γκέλα με Θουρία

Γράφτηκε από τον

 

Πρωτάθλημα ήταν και… πάει. Ο Πάμισος κόλλησε προχθές στο 0-0 με τον Πανθουριακό και απομακρύνθηκε οχτώ βαθμούς από τον πρωτοπόρο της Α' τοπικής Τσικλητήρα Πύλου.

Με άλλα λόγια διατηρεί μόνο μαθηματικές ελπίδες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, όπου θα παίξει εκτός έδρας τόσο με τον Τσικλητήρα, όσο και με την Κυπαρισσία.

"Η ομάδα δεν μπορεί πλέον να πάρει το πρωτάθλημα. Στο ποδόσφαιρο βέβαια ποτέ μη λες ποτέ, αλλά απομακρυνθήκαμε πάρα πολύ. Θα παίξουμε για το γόητρο και με αξιοπρέπεια μέχρι το τέλος", λέει στο "Notosport" ο Κώστας Κλάδης. 

Ο προπονητής του Παμίσου εκτιμά ότι: "Ολοι στη Μεσσήνη είναι ακόμα επηρεασμένοι από το αποτέλεσμα της ένστασης. Προσπάθησα από την πρώτη μέρα που ανέλαβα να αλλάξω τη ψυχολογία, αλλά ήταν πολύ δύσκολο".

Οσο για τη προχθεσινή οδυνηρή ισοπαλία, με την οποία τέθηκε ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης του τίτλου είπε: "Ημασταν καλύτεροι και  αξίζαμε να κερδίσουμε, αλλά η αστοχία έπαιξε ρόλο. Ελειπαν οι Μπερερής και Σαραντόπουλος, ενώ και η απουσία του Τσουλάκου έχει αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα, χωρίς να σημαίνει ότι τα παιδιά δεν προσπάθησαν".

 

Ο Πάμισος προετοιμάζεται πλέον για το εντός έδρας ματς του Σαββάτου με αντίπαλο τον Α.Ο. Φαραί, όπου θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες για να μην χάσει και τις μαθηματικές ελπίδες για τον τίτλο.