Τρίτη, 29 Μάρτιος 2016 19:35

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: "Να στηρίξουμε όσο υπάρχει ελπίδα", λέει ο Γαϊτανάρος που είδε την ομάδα στην Τρίπολη

Γράφτηκε από τον

 

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι 70-80 φίλοι της "Μαύρης Θύελλας" (φωτό) που πήγαν προχθές στην Τρίπολη βλέποντας τον Λυκούργο Γαϊτανάρο να κάθεται μαζί τους στην εξέδρα των φιλοξενούμενων για να δει το κρίσιμο ματς με τον Παναρκαδικό!

Ο επίτιμος πρόεδρος της Καλαμάτας, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, ήταν κοντά στην ομάδα και εκτός έδρας, δείχνοντας και πάλι την αγάπη του για την Μεσσηνιακή ομάδα. 

«Έκρινα σκόπιμο, παρά την ηλικία και την αρρώστια μου, να πάω στην Τρίπολη για να δω την ομάδα μας και να προσθέσω μια φωνή σωτηρίας μαζί με τους πονεμένους φιλάθλους μας. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έφτανε η ομάδα σε αυτή τη θέση. 

 

Οι παίκτες δεν τα έδωσαν όλα όπως πρέπει να κάνεις όταν παίζεις αγώνα ζωής ή θανάτου. Επειδή όμως υπάρχουν ακόμη ελπίδες λόγω των ευνοϊκών αποτελεσμάτων στα άλλα ματς, πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό της ομάδας. Μια ομάδα που έχει προσφέρει πολλά αλλά δεν δεν της έχουν προσφέρει τίποτα, δήμαρχος, φορείς και παράγοντες. Είναι ντροπή να μην έχει η Καλαμάτα την ομάδα της στην Α' εθνική».